Andere
vanaf 188€ p.p.

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto

Een deal van , 2. aug. 2018 15:02

Ahoy!

Ben jij niet bang aangelegd en durf jij deze ultieme Halloween ervaring aan? Je kunt namelijk naar Transsylvanië, de regio in Roemenië bekend door niemand minder dan Graaf Dracula! Graaf Dracula dankt zijn bekendheid aan het boek "Dracula" van de Ierse auteur Bram Stoker. Wat het pas echt creepy maakt, is dat de vampier Graaf Dracula geïnspireerd is op het leven van de generaal Vlad de Spietser, die ook wel Vlad Dracula werd genoemd. Je kunt nu dus in deze befaamde regio gaan overnachten tijdens Halloween en een bezoek brengen aan het fameuze Bran kasteel, als je durft natuurlijk....

We hebben goedkope vluchten gevonden naar Boekarest. Nadat je daar een nacht heb doorgebracht, rijd je met de huurauto naar Brasov. Deze Roemeense stad in Transsylvanië is de grootste stad in de buurt van Bran en heeft zeer veel goede hotels voor scherpe prijzen. Hier ga je Halloween vieren, kun je het kasteel bezoeken en wat meer van deze indrukwekkende regio leren kennen. Alles bij elkaar (vlucht, huurauto en hotelovernachtingen) ben je slechts €188 per persoon kwijt voor 7 dagen in de buurt van Dracula. Griezelig goede deal, al zeggen we het zelf!

vanaf
188€
p.p.

Check de deal Tijdperk: 2. aug. 2018 - 2. okt. 2018

Origine
Charleroi
Bestemming
Boekarest

Vluchten

De goedkope vluchten richting Boekarest vind je van september tot november. De vlucht die wij voor het voorbeeld geselecteerd hebben, valt precies tijdens Halloween. Je vertrekt vanaf Charleroi. In de bovenstaande tabel zie je verschillende voorbeelden staan. Staat jouw ideale vlucht er niet bij? Wees niet getreurd, je zoekt eenvoudig je perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool!

Naar vluchten-tool

Huurauto

Voor deze prachtige rondreis door Roemenië heb je natuurlijk een auto nodig. In onderstaand voorbeeld kun je de voordeligste optie zien, deze huurauto kost slechts €30 voor de volledige reisduur. Dit komt neer op slechts €15 per persoon! De auto staat klaar op het vliegveld in Aqaba en zul je op dezelfde locatie inleveren. Toch liever een andere auto? Met onze handige prijsvergelijker vind je makkelijk en snel jouw perfecte huurauto voor deze rondreis.

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 14
Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 12


Zoek een huurauto

Route suggestie

Boekarest - Brasov - Boekarest

Boekarest - 30 okt. - 31 okt.

In Boekarest ga je verblijven in Vila Toparceanu, dat een goede 4,5/5 scoort op Tripadvisor. Dit is de prijs per nacht, per kamer.

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 10


Brasov - 13 okt. - 5 nov.

In Brasov ga je verblijven in Pensiunea Leo, dit hotel scoort een nette 4/5 op Tripadvisor. Prijs is per nacht, voor een 2-persoonskamer.

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 8

Impressie Transsylvanië

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 6

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 4

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto - 2

Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurautoParkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Halloween bij Dracula! 7 dagen Transsylvanië slechts €188 incl. vluchten, verblijven en huurauto