Andere

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel

Een deal van , 14. okt. 2015 10:25

Ahoy Vakantiepiraten,

Op vakantie gaan we bijna allemaal, en uiteraard gaan we allemaal graag zo luxe mogelijk. Maar voor wie het budget uitdagingen biedt bieden websites zoals de onze (#vakantiepiraten) uiteraard ook de oplossing voor de budget reiziger. Want of je nu ruim in de euro's of iets minder ruim in de euro's zit.. een top vakantie vindt je natuurlijk gewoon bij ons.

Het zoeken van een vakantie kost heel veel tijd, maar indien je de juiste filters gebruikt gedurende je zoektocht kom je heel snel terecht op het gewenste resultaat. Ik wil je hier meenemen de instructie omtrent het gebruik van onze eigen vlucht & hotel site.

1. Vlucht & Hotel

Allereerst ga je naar het Zoek en Boek gedeelte op deze site. Standaard laadt de vliegtickets pagina. Indien je een vlucht & hotel (pakketreis) wenst op te snorren dan klik je op Vlucht en Hotel om de zoektocht te beginnen.

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 14

2. Selecteer de vertrek vluchthaven

Omdat er meerdere luchthavens zijn in Nederland en België dien je uiteraard eerst de luchthaven van vertrek selecteren. Er zijn een aantal 'filters' die je van te voren in kunt stellen. Je kunt verschillende luchthavens selecteren, een uitermate interessante optie indien je een citytrip wenst te boeken en je afvraagt of je beter vanaf Eindhoven of Amsterdam kunt vertrekken. Een ander zeer belangrijke filter is de 'Toon flexibele datums'.

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 12

Meerdere luchthavens

Indien je meerdere vertrek punten wenst te selecteren dien je te klikken op 'Toon luchthaven kaart'. Je kunt op die manier meerdere luchthavens selecteren. Je kunt maximaal 4 luchthavens selecteren. Het ideale van deze mogelijkheid is simpelweg het kunnen selecteren van de goedkoopst mogelijke luchthaven voor jouw gewenste reis.

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 10

Flexibele datums instellen

Met deze instelling kun je op 2 manieren zoeken. Je kunt zoeken op exacte datum, maar ook op flexibele datums. Indien je flexibel kunt boeken dan selecteer je de reisduur en vroegste vertrektijd en laatste retourdatum.

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 8

3. Filters

Vervolgens krijg je een zoekresultaat waarin je meerdere hotels & vlucht opties kunt selecteren. Je zult in het zoekresultaat als eerste de meest populairste optie zien. Je begint daarom als eerste met het sorteren op prijs van laag naar hoog.

Vervolgens selecteer je aan de linkerkant van de site het aantal sterren, het soort verzorging en gastbeoordeling.

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 6

Je dient goed op te letten in de volgende stap, namelijk het selecteren van de vlucht. Het is mogelijk dat de prijs verandert tijdens het selecteren van de vlucht, dankzij afnemende beschikbaarheid of omdat je een andere vlucht selecteert.

Ik wens je heel veel succes bij het boeken van je volgende vakantie.

Mis nooit meer een reis aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 4

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel  - 2

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel

Hoe boek je een zo goedkoop mogelijke pakketreis of vlucht & hotel