Andere
vanaf 40€ p.p.

Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40

Een deal van , 8. sep. 2018 14:01

Ahoy Piraten!

Londen heeft eigenlijk helemaal geen introductie meer nodig. Een van de culturele hotspots in de wereld, die historie perfect mixt met een zeer hippe vibe. Heerlijk dus om daar een eens rond te slenteren. Met dit arrangement van Actievandedag ga je een dagje op en neer (vertrek in de avond ervoor), heb je vervoer per luxe touringcar en ga je deze wonderlijke prachtstad van dichtbij bewonderen. Je betaalt slechts €40 voor deze deal! Er zijn nog verschillende vertrekdata te boeken, ook tijdens de sfeervolle kerstperiode! Off to London we go!

vanaf
40€
p.p.

Deal info Tijdperk: 8. sep. 2018 - 8. nov. 2018

  • Details

    Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40 - 8
    Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40 - 6


Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen 22 september en 30 december. Ga dus lekker in de schoolvakanties een dagje naar Londen, of plan een kerstshop-sessie in november of december! In bijna alle gevallen kost deze deal je maar €40 per persoon (bij een 2-persoonsreisgezelschap), alleen bij enkele opstapplaatsen in het Noorden van het land betaal je een kleine meerprijs.

Het vervoer per luxe touringcar is inbegrepen. Maximaal 6 personen per boeking. Er zijn vele opstapplaatsen in Nederland en enkele in België. Let op: je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de nacht ervoor! Vertrektijden zijn onder voorbehoud. Je wordt de volgende ochtend weer afgezet bij je opstapplaats.

Fotoimpressie

Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40 - 4
Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40 - 2
Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40
Kerstshoppen in Londen: dagtrip met luxe touringcar voor maar €40