Klaar voor de start, download! De nieuwe VakantiePiraten smartphone app is daar

Een deal van , 7. Jun. 2018 11:55

Ahoy Piraten,

Trouw aan het motto van Barney Stinson "New is always better", hebben we de afgelopen maanden aan onze app gewerkt om deze nog beter te maken.

We hebben zoveel veranderd dat dit niet zo maar een update is. Nee, we hebben een compleet nieuw te downloaden app voor je. Dit betekent dat, ook al heb je de oude versie van onze app, je de nieuwe moet downloaden om de nieuwste reisdeals te kunnen ontvangen.

Dus, wat hebben we veranderd?

De nieuwe filter

De nieuwe deal filters maken het makkelijker om jouw droomvakantie te vinden. Druk op de filters om enkel de reisdeals te bekijken waarin jij geïnteresseerd bent. Filter op categorie, vertrekvliegveld, bestemming en reisperiode.

Het reis alarm

Mis nooit meer een deal met ons geüpdatete reisalarm. Ons reisalarm kun je naar jouw voorkeur instellen, zodat je direct op de hoogte gehouden wordt van de reisdeals waarin jij geïnteresseerd bent. Selecteer jouw bestemming, vertrekvliegveld, reisbudget van voorkeur en veel meer. Zodra we een deal gevonden hebben die bij jouw voorkeur past, zullen we je daarover een bericht sturen. Daarvoor moet je wel toestemming geven dat onze app je pushberichten mag sturen.

Wat nog meer?

Ons nieuw gebouwde en gepimpte piratenschip vaart sneller dan ooit! En met een geperfectioneerd app-design is het makkelijker dan ooit om geweldige reisdeals te vinden.

Waarop wacht je nog?

Download de nieuwe app en ontvang de beste deals als eerste!