Andere

Maak de finish van de Tour de France mee vanop de eerste rij op de Champs Elysées inclusief busreis naar Parijs en stadstour voor slechts €34,50!

Een deal van , 13. jul. 2015 16:00

Ahoy Vakantiepiraten!

De pretlichtjes blinken deze dagen niet enkel in de ogen van Karl Vannieuwkerke. Ook jij voelt de spanning en verwachting in de lucht hangen. De hoogdagen van de wielersport zijn weer aangebroken. Het is zover, de Ronde van Frankrijk is van start gegaan! Na 3 weken nagelbijten en genieten is het moment aangebroken waarop de allergrootste gehuldigd wordt. De helden rijden op 26 juli over de eindmeet op de Champs Elysées. Drie keer raden wie daar dit jaar bij is!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vervoer naar Parijs en terug per luxebus
  • Stadstour

Optioneel:
Blijf nog een dagje langer in Parijs! Voor € 40,- p.p. extra geniet je van een nachtje in driesterrenhotel ibis Rungis of Chateaubriand Malabry, inclusief ontbijt.

In dat geval krijg je op de eerste dag de kans om op eigen houtje Parijs te ontdekken, en natuurlijk de finish van de Tour mee te maken. 's Avonds word je dan met de bus naar het hotel gebracht. De volgende ochtend maak je je op voor een heerlijke dag in de Franse hoofdstad. Tijdens een stadstour ontdek je de must sees als het Louvre, het Graf van Napoleon, de Nôtre Dame, de Dome des Invalides, de Eiffeltoren en tot slot de Arc de Triomphe. Ook Montmartre mag niet op het lijstje ontbreken natuurlijk. 's Avonds vangt de reis huiswaarts aan.

Maak de finish van de Tour de France mee vanop de eerste rij op de Champs Elysées inclusief busreis naar Parijs en stadstour voor slechts €34,50! - 2

Jouw legendarische Tourdag

Je wordt opgepikt in de stad van je keuze en neemt plaats in de comfortabele bus. De reis gaat verder richting de Franse hoofdstad, waar het spektakel zijn hoogtepunt bereikt. 26 juli is een dag om naar uit te kijken, een dag waar je nu al naar aftelt! Vroeg in de ochtend ga je nog op verkenning in de Lichtstad, waar de bezienswaardigheden zich aan elkaar rijgen als kralen aan een ketting. Het Louvre, het Graf van Napoleon, de Nôtre Dame, de Dome des Invalides, de Eiffeltoren en tot slot de Arc de Triomphe, allemaal passeren ze de revue tijdens de stadstour. Die laatste speelt ook de rest van de dag nog een grote rol. Maar liefst 8 keer passeren de renners aan dit monument! Moedig jouw favorieten aan, geniet van de onnavolgbare sfeer en vier de finale van de hoogmis van het wielrennen in stijl, in dé stad van de Tour! Aan het eind van de dag is de tijd gekomen om terug te keren naar huis. Stap op de bus en geniet nog na van deze bijzondere dag.

Hoe werkt het?

Je boekt deze onvergetelijke dag voor €34,50 p.p. Er komt €4,45 p.p. aan boekingskosten bij. Tijdens het boeken kies je je opstapplaats. Je hebt keuze uit volgende steden:

  • Antwerpen - Kolonel Silvertopstraat Station (05.00 uur)
  • Brussel - Ingang Koning Boudewijnstadion (03.15 uur)
  • Gent - P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17 (05.40 uur)
  • Kortrijk - Doorniksesteenweg 59 Voorkant Adviesbureau (06.10 uur)
  • Lummen - Carpoolparking E314 Afrit 23 (02.25 uur)

Je boekt deze deal bij Travelbird.

Maak de finish van de Tour de France mee vanop de eerste rij op de Champs Elysées inclusief busreis naar Parijs en stadstour voor slechts €34,50!

Maak de finish van de Tour de France mee vanop de eerste rij op de Champs Elysées inclusief busreis naar Parijs en stadstour voor slechts €34,50!