Andere
vanaf 35€ p.p.

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon!

Een deal van , 14. feb. 2020 10:00

Ahoy Piraat!

Parijs is wat ons betreft dé stad op het gebied van de liefde, licht en historie. Beleef de Eiffeltoren, lekkere Franse wijnen aan de Seine en vergeet niet de Mona Lisa te spotten in het Louvre. Parijs is overigens ook heel eenvoudig te bereiken met de Thalys. Een ticket met de trein kost slechts €35 per persoon en brengt je in drie uurtjes in Parijs (vanaf Amsterdam), een retourtje heb je dus al voor maar €70!

Ook is het een duurzaam alternatief voor vliegen. Zeg nou zelf, je bent in drie uurtjes vanaf het centrum vanaf Amsterdam in het centrum van Parijs. Met het vliegtuig gaat het zeker niet sneller en zoals je ziet is zelfs het vliegen niet goedkoper! Je boekt het voordelig via NS International.

vanaf
35€
p.p.

Details Tijdperk: 14. feb. 2020 - 10. jun. 2020

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon! - 8

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Parijs in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi. Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar een uur met de Thalys naar Parijs. Het gaat dus ontzettend snel! Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Naar hotel-tool

Voorbeeldaccommodatie

Ons favoriete hotel in Parijs is het viersterrenhotel Vice Versa, een prachtig roze boektiekhotel. Prijs voor een tweepersoonskamer per nacht.

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon! - 6

Impressie

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon! - 4

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon! - 2

Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon!


Kedeng kedeng oehoe: enkeltje met de Thalys naar Parijs voor maar €35 per persoon!