Andere
vanaf 35€ p.p.

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021

Een deal van , 29. okt. 2020 21:00

Ahoy Piraat!

Parijs is de stad van de liefde, licht en historie. Beleef de Eiffeltoren, lekkere Franse wijnen aan de Seine en de Mona Lisa in het Louvre. Zoveel te zien, zoveel te beleven en toch zo dichtbij! Je bereikt de hoofdstad van Frankrijk heel eenvoudig te bereiken met de Thalys.

Een ticket met de trein kost slechts €35 per persoon en brengt je er in drie uurtjes (vanaf Amsterdam). Een retourtje heb je al voor €70! Ook in weekenden & in de voorjaarsvakantie! Nu het nu even niet kan, vonden wij tickets die je al ver van tevoren kunt boeken, dat is wel zo prettig! Treinen is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via NS International.

vanaf
35€
p.p.

Check deal Tijdperk: 1. jan. 2021 - 28. feb. 2021

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021 - 8

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Parijs in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar een uur met de Thalys naar Parijs. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Naar hotel-tool

Voorbeeldaccommodatie

Ons favoriete hotel in Parijs is het viersterrenhotel Vice Versa, een prachtig roze boektiekhotel. Prijs voor een tweepersoonskamer per nacht.

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021 - 6

Impressie

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021 - 4

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021 - 2

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021

Kedeng kedeng oehoe: enkele reis met de Thalys naar Parijs slechts €35 in voorjaar 2021