Andere
vanaf 9€ p.p.

Ongelofelijk! Enkeltjes Parijs met de Thalys slechts €9 & eerste klas vanaf slechts €12

Een deal van , 13. aug. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

*Update 16:58 uur*: De aanbieder van deze reis heeft bevestigd dat de prijzen voor kinderen alleen zijn. Deze deal is daarom niet meer boekbaar.

Je wilt goedkoop, comfortabel en snel naar Parijs. Hoe doe je dat? Nou, gewoon met de Thalys, want we hebben toch een aanbieding gevonden waar je u tegen zegt. Je kun namelijk met de Thalys naar Parijs vanaf slechts €9. Een eerste klas ticket kost slechts €12! Tja, dan wil en moet je toch gewoon op vakantie. Naast dat je er met een paar uurtjes bent, is met de trein reizen ook een zeer duurzame oplossing van reizen en dat kan nu via ons goedkoop! Wees er wel snel bij, want deze deal is zooo goedkoop, dat deze deal niet lang zal duren! Ook kan je vanaf Amsterdam naar Brussel en omgekeerd vanaf €22 per enkele reis! Supergoedkoop dus!


Hoe werkt het?

Je moet via onze Duitse zoekmachine boeken. Hierdoor zal je de boeking wel moeten voltooien in het Duits, maar voor zo'n bedrag kan je daarna genieten van een heerlijke glas Franse wijn. Verder boek je deze deal door middel van de vluchten-tool, maar met deze tool kan je ook voordelig een treinreis boeken. We weten niet hoelang deze deal geldig is dus boek daarom snel!

Accommodatie

Je verblijf in Parijs kan je zelf zo duur maken als je wilt. Op zoek naar een mooi verblijf in Parijs? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Ongelofelijk! Enkeltjes Parijs met de Thalys slechts €9 & eerste klas vanaf slechts €12 - 4

Ongelofelijk! Enkeltjes Parijs met de Thalys slechts €9 & eerste klas vanaf slechts €12 - 2

Ongelofelijk! Enkeltjes Parijs met de Thalys slechts €9 & eerste klas vanaf slechts €12

Ongelofelijk! Enkeltjes Parijs met de Thalys slechts €9 & eerste klas vanaf slechts €12