Andere

Piraten schattenjacht! Speel mee en win mooie prijzen!

Een deal van , 22. mei. 2016 15:00

Ahoy Vakantiepiraten,

Wow! Is het al 5 jaar al sinds we voor het eerst een blog post schreven? Raden waar het was? Duitsland! Als één van onze maten weet je dat wij al een geruime tijd bestaan, arrrr! Met een verlangen om goedkope reizen te delen. Net als echte piraten zijn wij altijd op jacht naar de nieuwste pareltjes om toe te voegen aan onze schat aan aanbiedingen, van de beroemde error fares tot de goedkope pakketreizen met de familie. Nu gaan we iets dat leuk is voor iedereen delen.

Onze fundamenten werden gebouwd op het eenvoudige concept van het reizen met een klein budget, in een echte piraat stijl; oftwel open jaw stijl! Hoewel dit slechts enkele van de zeldzaamste edelstenen zijn, moeten we de zeven zeeën blijven bevaren tijdens enkele van de ruwste getijden om nieuwe en spannende content aan jullie te leveren! We zijn op een missie om de manier waarop jullie reizen aan te passen! We zijn op een ontdekkingsreis, het verkennen van het onbekende, op zoek naar een kist van goud!

VakantiePiraten.nl is niet alleen een concept of een idee, wij zijn zeer innovatief in het jagen op de beste piratenbuit, wij zijn een eenvoudige maar effectieve oplossing voor het vinden van reisaanbiedingen zonder moeite! We weten dat veel van onze leden erg druk zijn, dus we komen naar je toe. We zijn aanwezig op verschillende platformen, waaronder mobiele apps (iOS, Android en Amazon) en Facebook, we sturen zelfs nieuwsbrieven zodat u ons op de manier die u past kunt volgen! Als een piraat moet je altijd worden voorbereid voor de sterke getijden en ruwe zeeën, en dat is wanneer we onze meest exclusieve deals leveren via ons Whatsapp Alarm!

Voor deze verjaardag willen we onze gebruikers in de eerste plaats bedanken voor hun inzet en continue ondersteuning. Daarom hebben we een leuk en avontuurlijk spel voor jullie gemaakt waarmee je verschillende Piratenschatten kunt winnen, waaronder maar liefst 3x een zelf ontworpen luxereis ter waarde van €5000! Aye je hoorde dat echt, zo zal er ELKE WEEK een nieuwe giveaway zijn!

Piraten schattenjacht! Speel mee en win mooie prijzen!

Zonder jullie te veel te vertellen zullen jullie jacht maken op verschillende clues die wij achterlaten voor jullie. Dit leuke avontuur gaat tot 4 weken duren! We gaan er een echt piratenfeest van maken tijdens deze schattenjacht, neem alvast maar een fikse slok van die fles rum, arrrrr!

KLIK HIER OM DE SCHATTENJACHT TE BEGINNEN

Piraten schattenjacht! Speel mee en win mooie prijzen!