Andere

Pirates to the Caribbean - win €​3000 voor jouw droomreis naar de Caraïben! -Winnaar bekend!-

Een deal van , 24. mei. 2017 12:00

Ahoy Piraten,

Wij zijn natuurlijk de enige echte piraten maar laat dat geen reden zijn om Kapitein Spack Jarrow en zijn Crew - of wat was zijn naam ook alweer?

- HIK - verrek, weer te diep in het rumglaasje gekeken!

Wat zijn naam ook was, de Black Beard en de crew gaan hun comeback op het witte scherm vieren want de piraten zijn straks weer te bewonderen in de bioscoop. Voor ons reden genoeg om een klein wedstrijdje te houden waarbij jullie piraten een droomreis t.w.v. €3000 naar de Caraïben kunnen winnen!

Win die droomreis!

En maak je maar geen zorgen, we zullen geen suffe vragen stellen zoals wat nou de werkelijke naam van de hoofdpersonage is, laten we het gewoon lekker op Spack Jarrow houden.

Meedoen is nog veel gemakkelijker dan zijn echte naam raden! Je hoeft namelijk enkel je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om kans te maken op die reis t.w.v. €3000, gesponsord door Neckermann Reizen naar een van de volgende Caribische eilanden: Dominicaanse Republiek, Cuba, Jamaica, Barbados, Tobago, Curacao of Aruba. Veel succes maatje!

Meedoen doe je zo:

1. Schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief door hier te klikken.

2. Vingers gekruist - we zullen de winnaar bekend maken na 7 juni. Let op: ben jij al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan opnieuw in met je e-mail via de wedstrijdpagina om mee te kunnen doen.

De wedstrijd sluit op 7 juni om 23:59. De volledige voorwaarden zijn hier te vinden. De prijs heeft een waarde van €3000.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Pirates to the Caribbean - win €​3000 voor jouw droomreis naar de Caraïben! -Winnaar bekend!- - 2

Pirates to the Caribbean - win €​3000 voor jouw droomreis naar de Caraïben! -Winnaar bekend!-

Pirates to the Caribbean - win €​3000 voor jouw droomreis naar de Caraïben! -Winnaar bekend!-