Andere
vanaf 46€ p.p.

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46

Een deal van , 4. okt. 2020 19:00

Ahoy Piraat!

Het mogelijk om een rechtstreekse treinreis te boeken naar Londen. Vanaf 26 oktober gaat deze trein rijden vanaf Amsterdam en het ook mogelijk om in Rotterdam op te stappen. Een directe trein naar de Britse hoofdstad kost slechts €46 per enkele rit en de trein brengt je in ongeveer 4 uur vanaf het centrum van Amsterdam tot het centrum van Londen. Dit geldt ook voor weekenden!

Op deze manier gaat de Eurostar de concurrentie aan met de goedkope vluchten, want vliegen zal niet veel sneller zijn dan deze treinrit! Ook geeft deze treinreis een stuk minder stress en bovendien boek je deze trein eenvoudig en snel via NS International. Lekker duurzaam en voordelig, wat een heerlijke combinatie!

Pssstt! Hey, we zijn ook genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot!

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46 - 14

vanaf
46€
p.p.

Check deal Tijdperk: 2. okt. 2020 - 26. mrt. 2021


Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46 - 8

Eurostar

De treinreis wordt uitgevoerd door Eurostar. Je kunt vanaf Amsterdam vanaf 26 oktober rechtstreeks naar Londen. Het is ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf de hoofdingang van Amsterdam centraal. Je kunt ook op Rotterdam CS opstappen. Tot 26 oktober geldt er nog een overstap in Brussel. Dit komt vanwege douaneformaliteiten.

Je moet je minimaal 30 minuten voor vertrek melden bij de Eurostar-terminal vanwege de check-in en douaneformaliteiten. Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Check daarvoor de site van NS International en check hoe snel jij in Londen kunt zijn! Let wel op, bij deze treinreis geldt, hoe eerder je boekt, des te voordeliger de treintickets.

Accommodatie

Als je naar Londen gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Naar hotel-tool

Impressie

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46 - 6

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46 - 4

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46 - 2

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46

Per 26 oktober gaat die rijden: de directe Eurostar naar Londen! Enkele treinticket voor €46