Andere
vanaf 11,50€ p.p.

Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50!

Een deal van , 20. aug. 2019 14:03

Ahoy Piraat!

Je kunt nu uiterst voordelig in het weekend naar Diergaande Blijdorp. Ze hebben nu een speciale avond waar je veel meer te weten kunt komen over de dierentuin, maar ook kan je nu in het park tot de late uurtjes blijven. Struin door de Aziatische moerassen te struinen in de late avond en zie de zon ondergaan op de Afrikaanse savanne. Er is van alles te doen, voor jong en oud! Zo'n kaartje is nu zeer scherp afgeprijsd, want je betaalt slechts €11,50 voor een kaartje naar Diergaande Blijdorp! Extra voordelig dus! Dat kan gewoon met deze korting! Boek dus snel, voordat het uitverkocht is!

vanaf
11,50€
p.p.

Details Tijdperk: 6. sep. 2019 - 6. sep. 2019

  • Details

    Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50! - 8

    Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50! - 6


Deal informatie

De vouchers zijn alleen beperkt bestellen! Gekochte vouchers zijn beschikbaar voor 6 september 2019. Dit is niet zomaar een dag, maar een speciale dag voor de dierentuin. Het is namelijk geldig voor een ZOOmeravond. Deze dagactie houdt in dat het park extra lange openingstijden heeft. Je beleeft deze deal voor €11,50 inclusief transactiekosten. Wanneer je deze deal voor meerdere personen boekt, wordt deze deal per persoon goedkoper. Normaal kost een kaartje €24,50, dus je bent heel voordelig uit! Tickets voor deze ZOOmeravonden zijn alleen geldig op 6 september van 15:00 tot 22:00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Diergaande Blijdorp Rotterdam

Deze deal biedt de perfecte kans om buiten de normale bezoekersuren het park te verkennen. Struin door de Aziatische moerassen te struinen in de late avond en zie de zon ondergaan op de Afrikaanse savanne. Er is van alles te doen, voor jong en oud. Kom op plekken waar je normaal gesproken niet mag komen tijdens diverse kijkjes achter de schermen. Kortom een perfecte deal!

Impressie

Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50! - 4

Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50! - 2

Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50!


Spotprijsje! Entree voor Diergaarde Blijdorp ZOOmeravonden slechts €11,50!