Andere
vanaf 54€ p.p.

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie!

Een deal van , 19. nov. 2019 15:00

Ahoy Piraat!

Amai! Deze deal is te zot voor woorden! Je kunt met de trein naar het sprankelende Brussel vanaf Amsterdam al voor €54 retour! Voor deze prijzen kun je ook in het weekend of in de kerst- & voorjaarsvakantie reizen. Je boekt deze deal eenvoudig via NS International en dan kun je kiezen uit veel verschillende opties. Zo kun je ook kiezen uit verschillende vervoersmaatschappijen zoals de Eurostar, Thalys of met de gewone IC Brussel.

Je kunt al binnen twee uur van Amsterdam in Brussel zijn. Dan hoef je zeker geen tijd te verspillen om te profiteren van speciaalbiertjes of het bezoeken van Manneke Pis. Zotter dan dit wordt het niet! Kies een comfortabel verblijf via onze hotel-tool en drink een extra pintje op ons! Het is overigens ook nog eens een duurzame keuze om de trein te kiezen boven de auto!


Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 12

Thalys, Eurostar of IC Brussel

De treinreis wordt uitgevoerd door de Thalys, Eurostar of de IC Brussel. De snelste verbinding is met de Thalys of Eurostar, maar bij de IC Brussel heb je de meeste mogelijkheden om op te stappen. Bij de Thalys en Eurostar geldt dat je vanaf Amsterdam in ongeveer twee uurtjes in Brussel bent. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de volgende stations opstappen met de Thalys of Eurostar: Schiphol, Rotterdam Centraal en Antwerpen. Het is ook mogelijk om vanaf elk ander station in Nederland te reizen naar Brussel. Hierbij geldt meestal geen meerprijs. Hierbij geldt wel, hoe vroeger je van tevoren boekt, hoe goedkoper de treintickets vaak zijn.

Accommodatie

Als je naar Brussel gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Naar hotel-tool

Voorbeeldaccommodatie

Ons favoriete hotel in Brussel is natuurlijk het driesterrenhotel The Pantone Hotel Brussels, een modern designhotel. Prijs voor een tweepersoonskamer per nacht.

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 10

Impressie

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 8

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 6

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 4

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie! - 2

Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie!Goedkoop naar Brussel! Retourtje met de trein (o.a. Thalys of Eurostar) al vanaf €54, ook voor in de kerstvakantie!