Andere
vanaf 75,80€ p.p.

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje

Een deal van , 15. jan. 2020 9:54

Ahoy Piraat!

Duurzaamheid, een woord wat je continu hoort, maar hoe zien we dat in de praktijk? Bijvoorbeeld door de treintickets naar Duitsland. De Duitse overheid heeft besloten de treintickets in Duitsland goedkoper moeten worden en heeft dus de belasting op alle treintickets verlaagd. Hierdoor betaal je nog een stuk minder voor je treinreis naar o.a. Berlijn!

Een weekendje weg met de trein naar Berlijn is dus nu te boeken voor maar €75.80. Voor dit bedrag krijg je een rechtstreeks retourtje vanaf Amsterdam. Ook is deze deal te boeken vanaf elke andere stad in Nederland en vanaf onder andere Deventer, Hengelo of Almelo kan het nog een stuk goedkoper!


NS International

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 6x per dag vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

 • Hilversum
 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Almelo
 • Hengelo

Accommodatie

Als je naar Berlijn gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel je onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Highlights Berlijn

Berlijn staat bekend om een indrukwekkende geschiedenis. De Tweede Wereldoorlog, de Koude Oorlog en een verdeelde stad in tweeën gesplitst door een muur. Na de val in 1989 veranderde de stad in een bruisende hipsterstad vol met barretjes en clubs. Om de stad te verkennen kun je het beste een Free Walking Tour doen. Meer informatie vind je hier. Waar je ook bent, je vindt leuke (en goedkope!) restaurants, hippe winkels en gezellig bars en café's. Daarnaast zijn er wereldberoemde bezienswaardigheden in Berlijn, de bekendste zijn:

Top 10 highlights Berlijn

 1. De Branderburger Tor
 2. De Berlijnse Muur / East Side Gallery
 3. De Reichstag
 4. Het Holocaustmonument
 5. Potsdamer Platz
 6. Rivier de Spree
 7. Tempelhof
 8. Mauerpark
 9. Kurfürstendamm / Gedächtniskirche
 10. Olympiastadion

Echter is er tijdens een weekendje Berlijn ook veel meer te doen! Ga naar een hippe bar in Friedrichshain, struin over een marktje in Prenzlauer Berg of ga stappen in een van de befaamde clubs in Kreuzberg. Over clubs gesproken, met gelegenheden als Berghain, Watergate, Tresor, Ritter Butzke, About Blank en Wilde Renate, kun je Berlijn met recht de clubbing hoofdstad van Europa noemen! Vergeet daarnaast niet in een van de vele goede ontbijttentjes te eten, iedere dag weer een traktatie!

Impressie

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje - 10

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje - 8

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje - 6

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje - 4

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje - 2

Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje


Treintickets naar Berlijn nog goedkoper! Slechts €75,80 voor een direct retourtje