VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Vakantiepiraten Adventskalender Dag 12 - win vandaag 2 vliegtickets naar een bestemming naar keuze!

Vakantiepiraten Adventskalender Dag 12 - win vandaag 2 vliegtickets naar een bestemming naar keuze!

12 Reacties

Ho Ho Ho Piraten,

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken, je raadt het al, Kerst staat voor de deur! Verzamel je geliefden rond de dichtstbijzijnde gourmetplaat om jezelf tonnetje rond te eten, deel cadeautjes uit en luister dagenlang alleen maar naar de klassieke kersthitjes. Op naar de ultieme Kerst!

Wij hebben echter als missie om jouw kerstfeest nog zoeter te maken dan de zoetste kerststol op deze vredige aardbol, wij gaan namelijk geweldige prijzen weggeven! Doe jij ook mee?

Naar de Adventskalender


Prijs Dag 12

Met de prijs van vandaag kun je naar overal ter wereld vliegen…Tahiti uitgezonderd. Als jij en je beste vriend er altijd van gedroomd hebben een mooi en ver land te bezoeken, dan is dit je kans! Wil je relaxen in Nieuw Zeeland? Surfen op Hawaï? Wandeling maken in Nepal? Mis dan deze kans niet.

Voorgaande winnaars:

Dag 1: de winnaar van de reis naar Zanzibar is Maxence L.
Dag 2: de winnaar van de reis naar Tenerife is Julia S.
Dag 3: de winnaar van de reis naar Cancún is Courtney B.
Dag 4: de winnaar van de reis naar India is Yannik K.
Dag 5: de winnaar van de reis naar de Dominicaanse Republiek is Sina B.
Dag 6: de winnaar van de reis naar Dubai is Leva R.
Dag 7: de winnaar van de vliegtickets is Iris F.
Dag 8: de winnaar van de Egypte vakantie is Daniel G.
Dag 9: de winnaar van de cruise is Simon B.
Dag 10: de winnaar van de vakantie naar Thailand is inmiddels gecontacteerd, we wachten nog op bevestiging.
Dag 11: de winnaar van de reis naar de Emiraten is David B.

Hoe doe je mee?

  1. Meld je aan voor onze Facebook Messenger of ons WhatsApp alarm
  2. Stuur de code van de dag, die je in de Adventskalender vindt
  3. De winnaar krijgt de volgende dag bericht
  4. Niet gewonnen? Niet getreurd, elke dag kun je opnieuw meedoen.

Meer informatie

Meld je aan voor onze Facebook Messenger of ons WhatsApp alarm en stuur de code die je vindt in de Adventskalender achter de deur van vandaag. Iedere dag verloten we een andere prijs, je hebt dus 24 dagen kans op een van de topprijzen. Elke dag is er een nieuwe code, wat betekent dat je elke dag opnieuw mee kunt doen!

Bovendien kun je je winstkansen voor de dagelijkse prijs verhogen door je persoonlijke link te delen met je vrienden! Elke keer dat een vriend zich voor ons alarm aanmeld, ontvang jij tien extra kansen voor de betreffende dag en prijs.

Als je ons de code via Facebook Messenger wilt sturen, typ dan de code in het witte veld, die je kunt vinden achter het vakje van de Adventskalender. Als je via WhatsApp wilt meespelen, ga dan naar het vakje van vandaag, klik op de groene knop REGISTREREN, sla het nummer op bij je contacten en stuur ons het bericht dat dan verschijnt!

Door ons de code via Facebook of WhatsApp te sturen, maak je kans en sta je aangemeld voor ons 'deal en error fare alarm'. Als je geen laatste nieuws meer wilt ontvangen, stuur ons dan het woord "STOP".

Ben je al lid van Facebook Messenger of WhatsApp? Stuur ons dan de code van vandaag om mee te kunnen doen met de trekking.

De winnaar zal de volgende dag op de hoogte worden gebracht via Facebook of WhatsApp, afhankelijk van waar hij de code heeft ingevuld! Heb je nog meer vragen? Bekijk hier onze veel gestelde vragen en hier onze algemene voorwaarden.

Succes, piraat! Hopelijk wordt het een hele leuk Kerst dit jaar ;-)

Psst! Neem een kijkje in onze Piraten Wall of Fame om eerdere winnaars te zien!

Wat denk je