Andere

Wedstrijdticket FC Barcelona met 3- of 4-daags verblijf in 3* of 4* hotel naar keuze, incl. ontbijt vanaf slechts €139!

Een deal van , 26. sep. 2015 14:00

Ahoy Vakantiepiraten!

Dit is er eentje voor de voetballiefhebbers! Combineer een unieke voetbalervaring met een citytrip naar Barcelona, keuze uit categorie 1, 2 of 3 zitplaatsen.

Wat je krijgt

Op basis van 2 personen. Als je alleen reist, lees dan de voorwaarden voor de mogelijkheden. Deze reis is op basis van eigen vervoer, boek je vervoer pas zodra je verblijf is bevestigd. Je vlucht koop je via onze website.

De deal is inclusief: 1 ticket voor de wedstrijd en categorie naar keuze, overnachtingen in een 3- of 4-sterren hotel (afhankelijk van de ticketcategorie) en dagelijks ontbijt.

  • Categorie 1 ticket en 2 of 3 overnachtingen ( vanaf € 199 p.p.)*
  • Categorie 2 ticket en 2 of 3 overnachtingen ( vanaf € 169 p.p.)*
  • Categorie 3 ticket en 2 of 3 overnachtingen ( vanaf € 139 p.p.)*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1 p.p.p.n. voor een driesterrenhotel en € 1,25 p.p.p.n. voor een viersterrenhotel.

Je hebt de keuze uit verschillende wedstrijden (waaronder die tegen Real Madrid!).

De hotels

Hotel Hesperia Sant Joan Suites***: in dit hotel (of vergelijkbaar) verblijf je in combinatie met een categorie 3 ticket. Het ligt circa 7 kilometer buiten het centrum van Barcelona. Op circa 200 meter is een tramhalte met een directe verbinding naar het centrum. Bij aankomst is het vanaf 15.00 uur ’s middags mogelijk om in te checken en op de dag van vertrek dien je om 12.00 uur ’s middags uit te checken.

Novotel Sant Joan Despi****: in dit hotel (of vergelijkbaar) verblijf je in combinatie met een categorie 1 of 2 ticket. Het ligt aan de snelweg AP-2. Vanaf het hotel gaat er een rechtstreekse tramverbinding naar Camp Nou. Bij aankomst is het vanaf 12.00 uur ’s middags mogelijk om in te checken en op de dag van vertrek dien je om 12.00 uur ’s middags uit te checken.

Geldigheid: geldig voor een aankomst in de periode van 18 september 2015 t/m 2 april 2016. Deze deal is geldig o.b.v. twee personen, een groupon geldt echter voor 1 persoon. Ga je met zijn tweeën dan koop je 2 groupons. Reis je alleen, dan koop je 1 groupon en betaal je een toeslag van € 40 p.p.p.n.

Boeken doe je bij Groupon.

Wedstrijdticket FC Barcelona met 3- of 4-daags verblijf in 3* of 4* hotel naar keuze, incl. ontbijt vanaf slechts €139!

Wedstrijdticket FC Barcelona met 3- of 4-daags verblijf in 3* of 4* hotel naar keuze, incl. ontbijt vanaf slechts €139!