Andere

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat

Een deal van , 9. okt. 2017 17:44

Ahoy piraten!

Een van de mooiste periodes van het jaar komt er weer aan, de kerstperiode. En hoe kun je die beter vieren dan met een stedentrip naar een prachtige winterbestemming? En een van de mooiste bestemmingen deze periode is natuurlijk Praag. En omdat de kerstperiode een tijd van geven is zijn we er dit jaar extra vroeg bij en geven we in samenwerking met VakantieVeilingen een stedentrip naar Praag weg! Zomaar, omdat we jullie allemaal graag zien.

Wat kun je winnen?

Een 3-daagse stedentrip naar Praag met vertrek vanuit Amsterdam of Eindhoven en een verblijf in een 3*-hotel binnen 30 min van centrum. De reisperiode is tussen november 2017 en maart 2018. En dit voor 2 personen.

Wat moet je daarvoor doen?

Wij plaatsen op onze Instagram pagina een foto met de naam PraagPiraat. Voor deelname aan de verloting dien je de PraagPiraat foto te reposten op Instagram met de tags: #PraagPiraat en @vakantiepiraten. Er zijn verschillende apps waarmee je een foto op je eigen profiel kan delen, daarvoor moet je eerst de link van onze foto kopiëren. Of je screenshot een van onderstaande foto's op en plaatst deze met de hashtag #PraagPiraat en onze tag @vakantiepiraten.

De wedstrijd loopt tot 23:59 op 15 oktober 2017. Op 16 oktober maken we de winnaar bekend. De T&C kun je hier vinden.

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat - 6

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat - 4


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat - 2

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat

Win een stedentrip naar Praag #PraagPiraat