Andere
vanaf 5.000€ p.p.

WE HEBBEN EEN WINNAAR - Win een vakantie ter waarde van €5000!

Een deal van , 2. jul. 2018 10:48

Ahoy Piraten!

Wil je een vakantie ter waarde van maar liefst €5000 winnen? Download dan onze nieuwe app en neem deel aan de "Appy Travels" wedstrijd!

Het enige wat je moet doen is de nieuwe app downloaden (als je dat nog niet hebt gedaan), inloggen en een gloednieuw reisalarm maken met de naam "APP" om kans te maken op de prijs.

WE HEBBEN EEN WINNAAR - Win een vakantie ter waarde van €5000!  - 4

WE HEBBEN EEN WINNAAR - Win een vakantie ter waarde van €5000!  - 2


Het reisalarm kan zijn voor wat je maar wilt; goedkope vluchten naar New York, een stedentrip naar Valencia of een all-inclusive vakantie op Kos. Daarnaast sturen we je op basis van je persoonlijke voorkeuren, gelijk een melding van interessante vluchten en vakanties. Zo blijf je op de hoogte en kan je als eerste de beste deals boeken.

WE HEBBEN EEN WINNAAR - Win een vakantie ter waarde van €5000!


Wat moet je doen?

1. Download de nieuwe HolidayPirates App (beschikbaar voor Android en iOS). De app is gratis!

2. Kies jouw land.

3. Maak een gebruikersaccount en log in. Als je al een account hebt, log dan in met je e-mail, Facebook-account of Google-account.

4. Klik op meldingen beneden in de rechterhoek, kies reiswaarschuwing en klik op de "+".

5. Maak een reismelding met de naam "APP" en voer je gewenste vertrekluchthaven(s), bestemming(en), reisdata en je budget in.

6. Je bent ingeschreven voor de wedstrijd


Als een extra bonus sturen we je bij interessante deals (gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren) een melding. Je kunt deze meldingen op elk gewenst moment uitschakelen.

Om je kansen te vergroten, raden wij je aan om de deelpictogrammen hierboven te delen. Zo wordt misschien wel iemand in je familie of vriendengroep de gelukkige winnaar! Per gebruiker is slechts één inzending toegestaan, dus deel dit met zoveel mogelijk mensen.

Met de winnaar zal via de e-mail contact worden opgenomen. Ook zal de winnaar via de app-push worden aangekondigd, dus zorg ervoor dat je je account aanmaakt met een geldig e-mailadres. Een volledige lijst met onze vorige wedstrijdwinnaars, kan je vinden onder onze "Hall of Fame". Kijk hier tevens naar onze meest gestelde vragen (FAQ).

De wedstrijd eindigt op 15 juli om 23:59. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

WE HEBBEN EEN WINNAAR - Win een vakantie ter waarde van €5000!