Huurauto's

8 dagen in chalet in Zuid-Frankrijk vanaf slechts €169 voor 5 personen!

Een deal van , 8. jun. 2015 17:30

Ahoy Vakantiepiraten!

Frankrijk is het ideale vakantieland. Het heerlijke klimaat, de prachtige lavendelvelden en natuurlijk de adembenemend mooie omgeving maken het een heerlijke plek om even naar te ontsnappen. Smul van een lekkere wijn, knapperig brood en de beste ham en kazen. Dat is pas genieten. Breng zo veel mogelijk tijd door in de buitenlucht, in de mooie natuur. Op deze heerlijke camping in de Franse Midi-Pyrénées wacht je een week luieren in de zon, genieten van lokale specialiteiten, een waanzinnig uitzicht op de Tarnvallei en plezier in het waterparadijs. Een fantastische zomervakantie voor jong en oud.

Deze aanbieding is inclusief:

  • 7 nachten in chalet voor 5 personen (CH5VCV) of comfort home panorama voor 4 personen (4VCV panorama) op RCN Val de Cantobre
  • Kinderen t.e.m. 2 jaar ontvangen een gratis knuffel bij aankomst
  • Kinderen t.e.m. 12 jaar eten gratis een kindermenu mee in het restaurant
  • Kinderen van 3 t.e.m. 17 jaar krijgen een funcard met veel leuke extra's
  • Parkeren naast chalet/comforthome
  • Onbeperkt gebruik van het zwembad en andere activiteiten

RCN Val de Cantobre
Deze kindvriendelijke camping ligt aan de voet van de rivier de Dourbie, in de Zuid-Franse Midi-Pyrénées, een streek met veel zonuren. De camping is in terrassen aangelegd tegen een heuvel rond een middeleeuws landgoed waar je in alle rust geniet van de prima voorzieningen, vele sportieve mogelijkheden en een overrompelend uitzicht. De camping beschikt over chalets en stacaravans, een spectaculair waterparadijs, een multisporterrein, een restaurant, bar en campingwinkel en ruime kampeerplaatsen. De camping staat onder Nederlands beheer, dus dat is zeker praktisch.

Je verblijft al een week op camping Val de Cantobre vanaf € 169,- per vijfpersoonschalet en vanaf € 239,- per vierpersoonscomforthome panorama. Aankomst is mogelijk op diverse zaterdagen in de periode 25 april t.e.m. 19 september. Er komt enkel nog €20 aan boekingskosten bij.

Je boekt deze deal vandaag nog bij Travelbird.

8 dagen in chalet in Zuid-Frankrijk vanaf slechts €169 voor 5 personen!

8 dagen in chalet in Zuid-Frankrijk vanaf slechts €169 voor 5 personen!