Huurauto's

Autovakantie: 7 dagen in Franse Vendée in chalet op 4*-vakantiepark slechts €147!

Een deal van , 4. jun. 2015 12:30

Ahoy Vakantiepiraten!

Heerlijk op je eigen tempo naar je bestemming rijden en je tijd kunnen nemen onderweg, heerlijk toch? Daarom heb ik voor jullie deze autovakantie naar de Vendée in Frankrijk gevonden.

Je verblijft in een 2-kamerchalet op 4*-vakantiepark Le Domaine du Pré. Een verblijf op dit domein is een verblijf op een ecologisch vakantiepark waar alles in het teken staat van duurzaam toerisme. Het park ligt in een rustige omgeving in de Vendée, naast het Lac du Jaunay. Alles is er gebouwd van hout. Bij het vakantiepark is een verwarmd openluchtzwembad van ca. 500 m² met een aangelegd strand en ligstoelen. Maar er is ook een overdekt zwembad met bubbelbad en een multisportterrein. Daarnaast kun je er ook tafeltennis of jeu de boules spelen en gebruik maken van de fitnesstoestellen in openlucht. Tegen betaling is er een wellnesscentrum waar je onder andere een sauna, bubbelbad en ontspanningsruimte vindt. Massages worden er gegeven door een erkende Franse therapeut die afgestapt is van de klassieke geneeskunde om zich op de helende factoren van licht en kleuren te concentreren. Ook is het mogelijk om fietsen te huren zodat je de prachtige omgeving wat beter kunt leren kennen.

Bij aankomt op 1 juli betaal je voor 6 nachten slechts €147,15 per persoon op basis van 2 personen. Andere data of een grotere chalet zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Je boekt deze autovakantie bij Neckermann.

Autovakantie: 7 dagen in Franse Vendée in chalet op 4*-vakantiepark slechts €147!

Autovakantie: 7 dagen in Franse Vendée in chalet op 4*-vakantiepark slechts €147!