Huurauto's
vanaf 239€

Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239

Een deal van , 16. jul. 2016 12:06

Ahoy Vakantiepiraten,

Voor een schitterende kustlijn hoef je Kroatië niet eerst helemaal door te crossen. Umag ligt helemaal in het noorden en het is hier echt schitterend. De groene kuststrook, de heldere zee, de mooie plaatsjes en het bergachtige achterland. Umag is een echte toeristenplaats en dat is niet zonder goede reden: het is een heerlijke plek voor een vakantie. Pak de wagen en maak een mooie roadtrip door Europa naar het schitterende Kroatië. Voor een heerlijke prijs kom je op een 4*-accommodatie te verblijven o.b.v. halfpension. Deal gevonden via Sunweb autovakanties.

vanaf
239€

Autovakantie Kroatië Tijdperk: 6. jul. 2016 - 31. okt. 2016

 • Details

  Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 14
  Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 12


Mogelijke reisdata

Er zijn heel veel mogelijke reisdata. De prijs van 239 euro is gebaseerd op een vakantie welke zal beginnen op 30 september. Maar er zijn echter heel veel andere voordelige data, kijk dus even rond op de kalender voor jouw gewenste vakantie voor het gewenste aantal personen.

Accommodatie

4*-Hotel & Dependance Sol Garden Istra ligt direct naast een indrukwekkend waterpark met zwembaden en diverse faciliteiten voor het hele gezin. Hier moet je zijn als je de hele vakantie wilt kunnen vermaken met diverse activiteiten! Jong en oud kunnen meedoen aan het dagelijkse activiteitenprogramma en daarnaast is er o.a. een miniclub, bowlingbaan en tennisbaan. Wees niet ongerust als je ook graag wilt ontspannen deze vakantie. Je kunt heerlijk genieten aan het strand direct bij het hotel of een middag doorbrengen in het wellnesscenter (met o.a. sauna, stoombad en whirlpool). Via de promenade langs zee kan je ook nog eens helemaal tot het centrum van Umag komen. Hier beleeft je een vakantie om nooit te vergeten!

Fotoimpressie

Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 10
Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 8
Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 6
Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239 - 2

Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239

Autovakantie Kroatië: 8 of meer dagen in 4*-accommodatie o.b.v. halfpension slechts €239