Huurauto's

Bus reis retour naar Berlijn €30 per persoon omdat je het 2de ticket gratis krijgt

Een deal van , 13. mei. 2014 9:30

Beste Vakantiepiraten,

Ben jij op zoek naar een betaalbare reis naar Berlijn? Dan is Bestbustravel.com misschien iets voor je! Je boekt een busreis al vanaf €1. Als je er vroeg bij bent boek je die €1 retour ticket. Mocht je misgrijpen dan heb je de tickets a €60 voor een retourtje.

Bestbustravel heeft een ruim aanbod aan buslijnen vanuit Duitsland, Nederland, Polen, Engeland, Frankrijk.

De laatste toegevoegde bus lijn is de route Amsterdam-Berlijn, en als speciale actie (voor vakantiepiraten.nl) kan Bestbustravel.com tot aanstaande vrijdag 16 mei aan iedere boekende een gratis vrienden ticket geven. Je krijgt dus 2 tickets voor de prijs van 1! Nadat je geboekt hebt neem je per email contact op met Bestbustravel dmv het sturen van een email vermeld onder het kopje contact. Vermeld jouw boeking gegevens, zoals je reservering nummer. Vermeld ook de gegevens van de 2de persoon die je graag mee wilt nemen. (je ontvangt een retour email met daarin de bevestiging van bijboeken van de 2de persoon)

De voorwaarde is dat je reist in mei,juni,july of augustus!

Tijdens je reis kun je gebruik maken van de gratis wifi, je kunt 2 stuks ruim bagage meenemen met een totaal van 30 kg, en 1 stuks handbagage van 5 kg.

Veel plezier in Berlijn!

Bus reis retour naar Berlijn €30 per persoon omdat je het 2de ticket gratis krijgt