Huurauto's
voor 53€

Meivakantie: 6 dagen in 4*-camping in de Ardèche in Frankrijk slechts €53!

Een deal van , 26. okt. 2015 15:55

Ahoy Vakantiepiraten,

Dit is een deal als je wat op voorhand kan plannen. Dit is een deal om in de meivakantie met je auto naar de Ardèche in Frankrijk te rijden en helemaal te ontspannen in je eigen bungalow op een 4*-camping!

Le Domaine d'Imbours**** is een camping die zich halverwege tussen Lyon en Marseille bevindt. Deze camping heeft 2 ongelooflijke waterparken met zwembaden, sensationele glijbanen en kinderbaden. Gegarandeerd zwemplezier voor groot en klein!

De camping is gelegen in de Ardèche, vlakbij historische en natuurlijke bezienswaardigheden zoals de beroemde Pont d'Arc en grot van Chauvet, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ontdek het rijke culturele en natuurlijke erfgoed en trakteer jezelf op een afdaling in de Gorges de l'Ardèche of een wandeling in één van de vele pittoreske dorpjes zoals Vallon Pont d'Arc en Saint Montan!

Je boekt een verblijf in deze camping van april tot mei voor slechts €53 per persoon. Het leuke aan de deal is dat je deze aanbieding ook boekt tijdens de meivakantie!

Boeken doe je bij Vakantiediscounter.


voor
53€

6 dagen Ardèche Tijdperk: 26. okt. 2015 - 31. mei. 2016

  • Details

    Meivakantie: 6 dagen in 4*-camping in de Ardèche in Frankrijk slechts €53! - 2Kom maar op met die liefde

Vakantiepiraten.nl is genomineerd voor de "Website van het jaar 2015"! We hebben jouw stem hard nodig!

STEM NU

Meivakantie: 6 dagen in 4*-camping in de Ardèche in Frankrijk slechts €53!

Meivakantie: 6 dagen in 4*-camping in de Ardèche in Frankrijk slechts €53!