Pin it

Hoe doe je mee?

Stap 1. Download onze app in de app of Google Play of App Store. Dit is 20 kansen waard.

Heb je onze app al? Perfect! Dan kun je meedoen met de winactie. Klik op de download-knop om verder te gaan.

Stap 2. Zorg ervoor dat je terugkomt op deze pagina en klik op "Doorgaan" om je aan te melden met je e-mailadres. We zullen de gelukkige winnaar een berichtje sturen.

Stap 3. Om je winskansen te vergroten kun je de winactie delen met je vrienden. Elke nieuwe vriend die deelneemt aan de winactie betekent 10 extra kansen voor jou!


Bekijk de video om erachter te komen hoe je deelneemt

Wat je kunt verwachten van onze App

  • Navigeer door onze App om up to date te blijven met onze beste en laatste reis deals
     
  • Vind je droomvakantie met onze nieuwe en geavanceerde filters
     
  • Maak een reisalarm aan in onze App om notificaties direct op je telefoon te krijgen als we een geschikte vakantie voor je gevonden hebben
Vind je onze app leuk? Beoordeel het in de App Store!

Hier vind je meer inspiratie voor een zomer zonder einde!


Ik ben gek op VakantiePiraten vanwege hun unieke deals. Ze laten je niet alleen sprakeloos over de prijs van de deal, maar ze zijn ook zo divers dat je altijd geweldige deals zult vinden die zijn toegesneden op jouw specifieke behoeften en wensen.Ik ben echt dankbaar en voel me gezegend om de winnaar te zijn van hun Xmas winactie en een van mijn levensdoelen te vervullen - om alle pagina's van mijn paspoort tegen het einde van dit jaar afgestempeld te krijgen

Janine K.

Het beste van HolidayPirates is dat ze regelmatig wedstrijden organiseren en dat je zoveel geweldige deals hebt die je via WhatsApp kunt ontvangen. Ik voelde me altijd op mijn gemak als ik contact had met het team van HolidayPirates. Ik vind het ook fijn om rond te kijken op de website omdat het heel duidelijk is en vol met droombestemmingsdeals.

David B.

Ik ben dol op VakantiePiraten omdat ze je altijd de beste prijs kunnen geven voor de reis van je dromen. Bedankt voor alles.

Serena R.

Het is jammer om NYC te verlaten maar ik ben zo dankbaar voor een reis zoals deze van VakantiePiraten. De wedstrijden zijn geweldig en ik vertel altijd mijn vrienden om ook mee te doen, omdat je nooit echt weet of je een kans hebt om te winnen totdat je het probeert, zoals ik! "

Tiffany G.


Deze winactie loopt van 5 augustus tot en met 18 augustus. Inzendingen moeten binnen zijn om 23:59 op 18 augustus 2019. We kiezen en contacteren de winnaar op 19 augustus 2019. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.