Pin it

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win een reis t.w.v. €5000!


De gelukkige winnaar van de reis t.w.v. €5000 is bekend! Zij is
gecontacteerd door het team van VakantiePiraten. Bedankt voor je deelname. Hou ons in de gaten, want jij kunt zomaar de volgende winnaar zijn!


Hoe doe je mee

Stap 1: Meld je aan voor onze nieuwsbrief om mee te doen met de winactie. Als je al geabonneerd bent op onze nieuwsbrief voer dan je e-mailadres in

Stap 2: Klik op "bevestig" in de e-mail om je deelname te voltooien. De e-mail komt binnen 24 uur

Stap 3: Nodig je vrienden uit - bij elke aanmelding krijg je 10 extra kansen om te winnen!


Wat je kunt verwachten van onze nieuwsbrief

Exclusieve toegang tot geselecteerde
en spectaculaire deals

Deals die passen bij je huidige locatie
en reisvoorkeuren

Gratis & eenvoudig abonnement en het abonnement
kun je op elk moment opzeggen


Vind onze laatste deals hier


"Ik ben gek op VakantiePiraten vanwege hun unieke deals. Ze laten je niet alleen sprakeloos over de prijs van de deal, maar ze zijn ook zo divers dat je altijd geweldige deals zult vinden die zijn toegesneden op jouw specifieke behoeften en wensen. Ik ben echt dankbaar en voel me gezegend om de winnaar te zijn van hun Xmas winactie en een van mijn levensdoelen te vervullen - om alle pagina's van mijn paspoort tegen het einde van dit jaar afgestempeld te krijgen"

Janine K.

"Het beste van HolidayPirates is dat ze regelmatig wedstrijden organiseren en dat je zoveel geweldige deals hebt die je via WhatsApp kunt ontvangen. Ik voelde me altijd op mijn gemak als ik contact had met het team van HolidayPirates. Ik vind het ook fijn om rond te kijken op de website omdat het heel duidelijk is en vol met droombestemmingsdeals."

David B.

Pin it

"Ik ben dol op VakantiePiraten omdat ze je altijd de beste prijs kunnen geven voor de reis van je dromen. Bedankt voor alles."

Serena R.

Pin it

"Het is jammer om NYC te verlaten maar ik ben zo dankbaar voor een reis zoals deze van VakantiePiraten. De wedstrijden zijn geweldig en ik vertel altijd mijn vrienden om ook mee te doen, omdat je nooit echt weet of je een kans hebt om te winnen totdat je het probeert, zoals ik!"

Tiffany G.


Deze winactie loopt van 15 april tot en met 28 april. Inzendingen moeten binnen zijn om 23:59 op 28 april 2019. Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar