Pin it

Hoe kun je deelnemen?

1. Voer ten minste een van de vermelde acties uit. Elke actie is een verschillend aantal kansen waard. Bijvoorbeeld: het downloaden / bijwerken van apps is 30 kansen waard! Vergroot je kansen om te winnen met de extra stappen.

2. Klik op Doorgaan om je actie te bevestigen als je besluit om deel te nemen via nieuwsbrief, Instagram of Facebook.

3. Meld je aan met je e-mailadres (zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint).


Wat je van onze app kunt verwachten

  • Blader door onze app om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste reisaanbiedingen
  • Vind je droomvakantie met onze nieuwe en geavanceerde zoekfilters
  • Maak een reisalert in de app aan om direct op jouw telefoon te worden geïnformeerd nadat we iets hebben gevonden dat aan jouw wensen voldoet

Vind je onze app leuk? Beoordeel het in de App Store!

Wat je kunt verwachten van onze nieuwsbrief

  • Krijg exclusieve toegang tot onze meest verbazingwekkende deals.
  • Ontvang direct meldingen voor deals die overeenkomen met jouw stad van vertrek en reisvoorkeuren.
  • GRATIS abonnement waarvan je je op elk moment kunt afmelden.

Voel de Wanderlust!

Vind hier onze nieuwste aanbiedingen


Wat onze vorige winnaars zeggen

Pin it

Ik ben gek op VakantiePiraten vanwege hun unieke deals. Ze laten je niet alleen sprakeloos over de prijs van de deal, maar ze zijn ook zo divers dat je altijd geweldige deals zult vinden die zijn toegesneden op jouw specifieke behoeften en wensen.Ik ben echt dankbaar en voel me gezegend om de winnaar te zijn van hun Xmas winactie en een van mijn levensdoelen te vervullen - om alle pagina's van mijn paspoort tegen het einde van dit jaar afgestempeld te krijgen

Janine K.

Pin it

Het beste van HolidayPirates is dat ze regelmatig wedstrijden organiseren en dat je zoveel geweldige deals hebt. Ik voelde me altijd op mijn gemak als ik contact had met het team van HolidayPirates. Ik vind het ook fijn om rond te kijken op de website omdat het heel duidelijk is en vol met droombestemmingsdeals.

David B.

Pin it

"Wat ik leuk vind aan VakantiePiraten? Er is geen gemakkelijkere manier om een vakantie te boeken. De website is gemakkelijk te begrijpen en om te navigeren en je hebt altijd de beste aanbiedingen. Ik heb dit jaar al 4 reizen op de website geboekt en ik blijf terugkomen. Ik zou zelfs niet overwegen om ergens anders te boeken! Ik ben dankbaar dat jullie bestaan! Jullie zijn top!"

Silvia S.

Pin it

Het is jammer om NYC te verlaten maar ik ben zo dankbaar voor een reis zoals deze van VakantiePiraten. De wedstrijden zijn geweldig en ik vertel altijd mijn vrienden om ook mee te doen, omdat je nooit echt weet of je een kans hebt om te winnen totdat je het probeert, zoals ik! "

Tiffany G.


Deze winactie loopt van 28 oktober tot en met 10 november. Inzendingen moeten uiterlijk op 10 november 2019 om 23.59 uur EST zijn ontvangen. We loten willekeurig en nemen contact op met de winnaar op 11 november 2019. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.