Pin it

Download onze app om te winnen!

Hoe doe je mee?

1. Installeer onze app. (Als je de app al hebt - open de app en meld je aan via de pop-up in de app)

2. Open de app en kies jouw land.

3. Meld je aan met je e-mailadres via het aanmeldformulier in de app (zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint).

Opmerking: het aanmaken van een account in onze app betekent niet dat je automatisch meedoet.

4. Verdubbel jouw kansen om te winnen. Nodig je vrienden uit!

5. Heb je de pop-up niet gezien? Geen zorgen, klik op de winactie deal in de app en de pop-up zal vanzelf verschijnen :)


Wat je van onze app kunt verwachten

  • Blader door onze app om op de hoogte te blijven van de beste en nieuwste reisaanbiedingen
  • Vind je droomvakantie met onze nieuwe en geavanceerde zoekfilters
  • Maak een reisalert in de app aan om direct op jouw telefoon te worden geïnformeerd nadat we iets hebben gevonden dat aan jouw wensen voldoet

Vind je onze app leuk? Beoordeel het in de App Store!


Ontdek onze beste deals


Ik ben gek op VakantiePiraten vanwege hun unieke deals. Ze laten je niet alleen sprakeloos over de prijs van de deal, maar ze zijn ook zo divers dat je altijd geweldige deals zult vinden die zijn toegesneden op jouw specifieke behoeften en wensen.Ik ben echt dankbaar en voel me gezegend om de winnaar te zijn van hun Xmas winactie en een van mijn levensdoelen te vervullen - om alle pagina's van mijn paspoort tegen het einde van dit jaar afgestempeld te krijgen

Janine K.

Het beste van HolidayPirates is dat ze regelmatig wedstrijden organiseren en dat je zoveel geweldige deals hebt. Ik voelde me altijd op mijn gemak als ik contact had met het team van HolidayPirates. Ik vind het ook fijn om rond te kijken op de website omdat het heel duidelijk is en vol met droombestemmingsdeals.

David B.

"Wat ik leuk vind aan VakantiePiraten? Er is geen gemakkelijkere manier om een vakantie te boeken. De website is gemakkelijk te begrijpen en om te navigeren en je hebt altijd de beste aanbiedingen. Ik heb dit jaar al 4 reizen op de website geboekt en ik blijf terugkomen. Ik zou zelfs niet overwegen om ergens anders te boeken! Ik ben dankbaar dat jullie bestaan! Jullie zijn top!"

Silvia S.

Het is jammer om NYC te verlaten maar ik ben zo dankbaar voor een reis zoals deze van VakantiePiraten. De wedstrijden zijn geweldig en ik vertel altijd mijn vrienden om ook mee te doen, omdat je nooit echt weet of je een kans hebt om te winnen totdat je het probeert, zoals ik! "

Tiffany G.


Deze winactie loopt van 14 tot en met 27 september. Inzendingen moeten uiterlijk op 27 september 2020 om 23.59 uur EST zijn ontvangen. We loten willekeurig en nemen contact op met de winnaar op 28 september 2020. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.