Cruises

10-daagse 4*-cruise naar de Noorse fjorden slechts €700,50 in augustus!

Een deal van , 28. mei. 2015 16:30

Ahoy Vakantiepiraten!

Smeer je zeebenen maar goed in want we sturen je op cruise naar een van de mooiste plekken van Europa!

Op eigen gelegenheid reist u naar de haven van Amsterdam, waar u zich inscheept op de Costa Fortuna. Er ligt een prachtige vaarroute in het verschiet waarbij wonderschone fjorden en gletsjers en mooie steden elkaar afwisselen. Geniet vanaf de top inBergen van een waanzinnig uitzicht over de bergrijke omgeving met watervallen en diepe valleien, ontdek vanuit Geiranger het fantastische Geirangerfjord en maak vanuit Andalsnes een uitstapje naar de bekende Trollstigen. Vanuit Olden kunt u de Briksdalsbreen gletsjer bezoeken en natuurlijk mogen ook het prachtige Flåm en het sfeervolle Stavanger niet ontbreken tijdens deze cruise. Vol onvergetelijke indrukken is het in Amsterdam weer tijd om van boord te stappen en op eigen gelegenheid naar huis te reizen.

Gedurende uw verblijf op de fraaie Costa Fortuna zult u zich geen moment vervelen. Aan boord treft u een scala aan faciliteiten, waaronder een wellnessgedeelte met sportzaal van ruim 1.300m2, vier zwembaden, een drie verdiepingen tellend theater, casino en diverse boetiekjes. Ook aan de inwendige mens is gedacht met de keuze uit vier restaurants en diverse bars en lounges waar u onder het genot van een drankje kunt bijkletsen met uw reisgenoten.

Er zijn een paar mogelijkheden maar de beste deal is bij vertrek op 14 augustus, midden in de vakantie dus! Bij een vertrek op deze dag betaal je slechts €700,50 per persoon!

Boeken doe je bij Stipreizen.

10-daagse 4*-cruise naar de Noorse fjorden slechts €700,50 in augustus! - 2

10-daagse 4*-cruise naar de Noorse fjorden slechts €700,50 in augustus!

10-daagse 4*-cruise naar de Noorse fjorden slechts €700,50 in augustus!