Cruises

19-daagse Transatlantische + Caraïben Cruise in volpension van Barcelona naar Cuba al vanaf €1149 retour!

Een deal van , 12. aug. 2015 18:00

Ahoy Vakantiepiraten!

We hebben weer een super geweldige cruise deal voor jullie gevonden! Deze keer gaan we van Barcelona naar Havana in Cuba met verschillende interessante stops onderweg. Je kan de hele 19-daagse cruise op Logitravel vinden op basis van volpension voor €1149, de terugvlucht naar Madrid is al inbegrepen in de prijs!

Cruise

Je gaat met het de schip de MSC Opera. Het delicate houtwerk, de marmeren vloeren, de levendige stoffen en panoramische ramen met een theatraal zeezicht scheppen het perfecte kader voor een multiculturele cruise-ervaring op MSC Opera. Een belevenis die gepaard gaat met verfijnde Italiaanse en internationale lekkernijen en uitstekende vakantievoorzieningen.

Je vertrekt 4 december in Barcelona een keert terug naar Madrid op 23 december, perfect op tijd voor kerstmis dus!

Klik hier voor de cruise!

De route:

 • Barcelona
 • Cadiz
 • Gran Canaria
 • Antigua
 • St. Maarten
 • Havana
 • Kaaimaneilanden
 • Cozumel
 • Havana

19-daagse Transatlantische + Caraïben Cruise in volpension van Barcelona naar Cuba al vanaf €1149 retour!  - 4


19-daagse Transatlantische + Caraïben Cruise in volpension van Barcelona naar Cuba al vanaf €1149 retour!  - 2


19-daagse Transatlantische + Caraïben Cruise in volpension van Barcelona naar Cuba al vanaf €1149 retour!

Zoals je hierboven kan zien vind je de prijs op de Spaanstalige website van Logitravel. Haal je beste Spaans boven of gebruik Google Translate op de website.

De prijs van €1149 (taxen inbegrepen) heb je voor een binnenhut, voor een buitenhut of suite betaal je wat meer.

Vluchten

Zowel in Barcelona geraken en terug van Madrid naar huis is mogelijk met lagekostenmaatschappijen zoals Ryanair of Vueling. Boek wel zeker ruimbagage bij, handbagage alleen gaat wat nipt zijn. Gebruikt onze boeking engine voor het vinden van de vluchten. Je kan altijd kiezen om langer in Barcelona of Madrid te spenderen, ze zijn beide zeker een bezoek waard!

Hotels

Gebruik onze prijsvergelijker voor het vinden van je accommodatie naar keuze. Er zijn hotels te vinden naar ieder smaak of budget. Kijk goed naar de reviews en locatie van de hotels.

Betalen in het buitenland

Ik heb een te gekke aanbieding: voor de aanschaf van een Visa World Card krijg je een Samsung Tablet cadeau. Het mooie van die kaart is de extra verzekering die je er gratis bij krijgt als je je vakantie met de Visa betaalt.

19-daagse Transatlantische + Caraïben Cruise in volpension van Barcelona naar Cuba al vanaf €1149 retour!