Cruises
vanaf 1.144€ p.p.

Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten

Een deal van , 2. aug. 2017 17:04

Arrr Piraten!

We hebben een heerlijke cruise gevonden naar het Caribisch gebied! In 8 dagen kun je dan onder andere de Bahama's, St. Maarten en Puerto Rico van je bucket list strepen. Als je nu boekt bij Secret Escapes, ben je slechts €1144 kwijt voor deze deal. Verblijf is op basis van volpension en de vluchten zijn inbegrepen. Je kunt kiezen uit oostelijke of westelijke cruise, waarbij verschillende landen worden aangedaan. Je kunt per persoon tot 8 kilo handbagage en 23 kilo ruimbagage gratis meenemen.

vanaf
1.144€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 24. feb. 2018 - 3. mrt. 2018

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Miami
 • Details

  Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 14
  Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 12


Inclusief:

 • 7 nachten in een Westelijk Caribbean binnenhut op de MSC Seaside
 • Op basis van volpension
 • Heen- en terugreis met airberlin vanaf Düsselfdorf naar Miami
 • Exclusief fooien, uitgaves van persoonlijke aard, excursies, vluchttoeslagen en toegang specialiteiten restaurants

Mogelijke vertrekdata

Deze cruise is te boeken met een vertrekdatum op 24 februari (westelijke route) en 3 maart (oostelijke route). De oostelijke route is het goedkoopste, daarvoor betaal je slechts €1144, de westelijke kost je €1244. Tegen een meerprijs kun je balkon- of buitenhutten boeken. Nederlanders hebben voor de Verenigde Staten een ESTA (Amerikaanse reisvergunning) nodig, die je minimaal 72 uur voor vertrek dient aan te vragen. Aanvragen kan hier: http://www.esta.us/nederland.html. Houd er rekening mee dat je paspoort na aankomst in de Verenigde Staten nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn.

Route

Oostelijke route:

 • Miami
 • Bahama's
 • Puerto Rico
 • St. Maarten
 • Miami

Westelijke route:

 • Miami
 • Jamaica
 • Kaaiman Eilanden
 • Mexico
 • Miami

Cruiseschip

Het schip de MSC Seaside is deze reis jouw drijvende thuis. Je kunt je hart ophalen bij een van de 9 restaurants of maar liefst 20 bars en lounges. Familierestaurants, visspecialiteiten of à-la-carte, alles is aanwezig. In de Comedy Bar is het iedere avond lachen geblazen terwijl je in de Chocolade Bar geniet van zoete lekkernijen. In het waterpark is het puur genieten voor de echte waterratten. Hier ga je los in de glijbanen, plons je in de zwembaden en maak je gebruik van de verschillende soorten entertainment. De hutten zijn modern ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden, een comfortabele badkamer met douche of bad en een knusse lounge. Verder is er airconditioning, wifi, een kluis, een tv en een minibar.

Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 10
Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 8
Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 6
Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten - 2

Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten

Caribische cruise: 8 dagen obv volpension slechts €1144 inclusief vluchten