Cruises
vanaf 39,75€ p.p.

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75!

Een deal van , 18. feb. 2020 19:01

Ahoy Piraat!

Deze stedentrip is wel uitzonderlijk goedkoop! Je kunt een mini-cruise boeken naar het schitterende York voor minder dan €40! Dat is wel heel weinig hè. Voor dit bedrag krijg je een comfortabele hut aan boord en ook zit de busvervoer naar het centrum van York bij de prijs inbegrepen.

Je boekt nu deze unieke cruise via AD Webwinkel. Deze cruise is geldig zolang de voorraad strekt en te boeken zolang de voorraad strekt, dus vergeet vooral niet het gezellige centrum te bezoeken. Deze reis is ook beschikbaar als singlereis, zonder meerprijs!

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75! - 8

Deal informatie

Op de boot valt er genoeg te beleven. Je hebt je eigen comfortabele hut en aan boord. Er is live entertainment aanwezig en je kunt je goed vermaken in de bioscoop of in het casino. Je spendeert twee nachten aan boord van P&O Ferries en ook het vervoer (heen en terug) is geregeld wanneer je in Engeland aankomt, zodat jij de hele dag de tijd hebt om York te ontdekken! Let op: bij het boeken van een 2 persoons reis dient één voucher voor twee personen geboekt te worden, geen twee vouchers voor één persoon. Voor een afvaart vrijdag t/m zondag geldt een meerprijs van €16 per persoon. Je vertrekt vanaf Rotterdam per boot. De prijs geldt voor een tweepersoonsbinnenhut (tegen meerprijs een upgrade mogelijk). Je kunt gebruik maken van deze actie tussen nu en 29 maart 2020.

Impressie York

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75! - 6

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75! - 4

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75! - 2

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75!

Stedentripje naar het Engelse (OLD-)York: 3-daagse mini-cruise voor €39,75!