Cruises
voor 110€ p.p.

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110

Een deal van , 31. mrt. 2017 14:20

Piraten!

Tijd om jullie zeebenen nog eens boven te halen, we gaan op (mini)cruise naar Londen! Ga een musical bekijken in West End, ga poseren met wassen beelden bij Madame Tussauds, bezoek de gratis musea, wandel door Hyde Park, geniet van het uitzicht in de Londen Eye,... of ga gewoon heerlijk shoppen tijdens deze dagtrip! Je hoort het, in Londen is heel veel te doen, je hoeft je hier geen moment te vervelen! Tijdens deze minicruise kom je in de ochtend heerlijk uitgerust aan in deze wereldstad om na een dag plezier en vertier weer rustig de boot terug te nemen. Een dagtrip naar Londen is nog nooit zo makkelijk geweest.

voor
110€
p.p.

Minicruise Londen Tijdperk: 31. mrt. 2017 - 30. nov. 2017

  • Details

    Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 12
    Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 10


Mogelijk vertrekdata

Je boekt deze leuke minicruise van april tot en met november vanaf €110 per persoon. Vertrekken doe je in Hoek van Holland waarna je na een nacht varen in Harwich aankomt, in de trein spring en na een korte rit in het centrum van Londen aankomt!

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen aan boord van Stena Line Ferry in een 2-persoons binnenhut
  • Transfer Harwich - Londen Liverpool Station (centrum) v.v. per trein

Dag 1: Inscheping Hoek van Holland van 18.45 - 21.15 uur, vertrek om 22.00 uur (laatste check-in tijd: 45 min. voor vertrek)

Dag 2: Harwich/Londen aankomst 6.30 uur. Inscheping Londen van 20.00 – 22.15 uur, vertrek om 23.00 uur (laatste check-in tijd: 45 minuten voor vertrek)

Dag 3: Hoek van Holland aankomst 8.00 uur

Maaltijden aan boord zijn niet inbegrepen. Neem je eigen eten mee of koop je ontbijt/diner aan boord aan schappelijke prijzen!

Cruise

Tijdens deze minicruise naar Londen, overnacht je op het schip van Stena Line. Je verblijft in een van de 2-persoonsbinnenhutten, welke onder andere voorzien zijn van twee bedden, een satelliet-tv en een badkamer. Op het schip is genoeg te doen, je hoeft je tijdens de tocht dus niet te vervelen. Zo zijn er twee restaurants, een barista bar, een wijnbar en een gewone bar, een shopping gedeelte en verschillende lounges om rustig te kunnen zitten, lezen of werken. Daarnaast is er een mooie bioscoop die de nieuwste films vertoond en Teen Town waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ontbijt, diner en kamer-upgrades zijn tegen een meerprijs bij te boeken.

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 8

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 6

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 4

Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110 - 2

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110

Minicruise Londen: 2 nachten inclusief treinticket naar Londen nu slechts €110