Andere
Met de Thalys naar Parijs
vanaf € 35 p.p.
Delen
train

Zomervakantie voor de beste prijs: met de Thalys voor slechts €35 direct naar Parijs!

Ahoy Piraat!

Parijs is de stad van de liefde, licht en historie. Beleef de Eiffeltoren, lekkere Franse wijnen aan de Seine en de Mona Lisa in het Louvre. Zoveel te zien, zoveel te beleven en toch zo dichtbij! Je bereikt de hoofdstad van Frankrijk heel eenvoudig te bereiken met de Thalys.

Een ticket met de trein kost slechts €35 per persoon en brengt je er in drie uurtjes (vanaf Amsterdam). Een retourtje heb je al voor €70! Ook in de weekenden! Treinen is een duurzaam alternatief en in veel gevallen sneller dan van deur tot deur dan het vliegtuig. Je boekt je tickets voordelig via Omio.

Highlights

  • 🚂 Met de Thalys naar Parijs
  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via Omio
  • 🇫🇷 Ontdek de romantische Franse hoofdstad

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Parijs

Voorbeelddata: 12 juli (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Voor de zomervakantie is de prijs van €35 per enkele treinreis voor vrijwel elke dag te vinden tot en met 3 maanden voor vertrek.

Partner Link landal_nl_accommodations_affiliate

Thalys

De treinreis wordt meestal uitgevoerd door de Thalys, maar je boekt via Omio. Deze snelle treinverbinding zorgt ervoor dat je Parijs in slechts een paar uurtjes kunt bereiken. Naast Amsterdam Central kan je ook op onder andere de stations opstappen: Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen en Brussels Midi.

Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Vanaf Brussel is het nog maar een uur met de Thalys naar Parijs. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Parijs gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Impressie

  • Europe, France, Île-de-France
  • Architecture, Atmosphere, Botany
  • Architecture, Building, Europe
  • Aerial View, Building, City
  • Alexander III Bridge, Architecture, Building

Tags

TreinZomer