Andere

5 x bijzonder overnachten in de wereld

Een deal van , 24. mei. 2015 10:00

Een hotelletje met 3 sterren, een bed, een schone badkamer en misschien nog wat luxe. Dit is de beschrijving van het gemiddelde hotel waar wij in overnachten. Of het nou in een tropisch land is of gewoon in Nederland, de meeste hotelkamers verschillen niet zo van elkaar. Maar wist je dat er slaapplekken zijn die verder gaan dan zo’n simpele kamer met bed en douche? Dit zijn de 5 hotels die zo bijzonder zijn dat je er zeker één keer in je leven moet slapen!

La Villa Hamster, Frankrijk

Niet ver hier vandaan, maar wel een wereld van verschil als je in dit hotel slaapt! Altijd al benieuwd hoe het is om als een hamster te leven? Dan moet je zeker hier een nachtje vertoeven. Een enorm hamsterwiel staat midden in de kamer, en je moet via een laddertje en kruipruimte naar je bed klimmen. Eten verkrijg je door op metalen pedalen te duwen. Durf jij het aan?

Hotel & Igloo Village Kakslauttanen, Lapland

Altijd al vanuit je bed het Noorderlicht willen bewonderen? Dan zit je bij dit bijzondere hotel wel goed. In het koude en verre Lapland slaap je in een Iglo met glazen wanden. Heb je het goed te pakken? Dan zijn er ook iglo’s van ijs. Neem je skipak maar vast mee.

5 x bijzonder overnachten in de wereld - 2

Hotel Costa Verde 727 Fuselage, Costa Rica

Slapen in een vliegtuig hebben we vast allemaal wel eens gedaan. Op een stoel, zonder veel beenruimte en kramp in de nek. Maar wist je dat er in Costa Rica een vliegtuig staat dat is omgebouwd tot een hotel? Oh, en het ligt midden in de rimboe, dus je kunt gelijk genieten van een prachtig uitzicht.

The Giraffe Manor, Kenia

Samen met de giraffen slapen. Klinkt leuk, toch? In Nairobi is er een hotel dat op het landgoed staat waar al ontzettend lang Giraffen leven. Ontbijten terwijl er een zo’n enorm dier voor je raam staat is een unieke ervaring die iedereen een keer mee zou moeten maken. Let wel op dat ze je brood met jam niet pikken als je raam op een kiertje staat.

5 x bijzonder overnachten in de wereld

De Vreemde Vogel, Nederland

Ja hoor, aparte hotels hebben we ook in ons eigen landje. Het hotel bevindt zich vlakbij Rotterdam, en de slaapplekken zijn in de buitenlucht. Slaap je liever in een raket, vliegtuig of een vogelhuis? Aan jou de keus uit 9 buitenverblijven! Leuk als je een uitstapje wil maken met de kinderen.

5 x bijzonder overnachten in de wereld