Andere

5 x de beste apps voor op reis

Een deal van , 28. jun. 2015 11:00

Geen woordenboek van 1000 kilo meer meeslepen, informatie zonder eerst naar het VVV te moeten en meteen een pinautomaat zoeken als je die nodig hebt. Met de komst van de telefoon is reizen een heel stuk makkelijker geworden. Mede dankzij de vele apps die ons helpen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten welke apps je moet downloaden. Want even snel die juiste app vinden, dat is een stuk lastiger. Wij zetten speciaal voor jou de beste reis-apps op een rijtje.

Google Goggles

Een bril die alle informatie voor je binnen no-time gevonden heeft. Klinkt futuristisch, niet? Toch is het er. Door de camera van je telefoon bijvoorbeeld op een bekend gebouw te richten, zie je meteen allerlei informatie. Wanneer het gebouwd is, door wie het gebouwd is en ga zo maar door. Heb je die dure tourguide ook niet meer nodig. Oh, en bij gekke leesbordjes in een voor jou vreemde taal werkt hij net zo goed. Handig, toch?

Prijs: Gratis

Google Translate

Nog zo'n handig dingetje van Google. Nooit meer een woordenboek meeslepen op reis of in gebarentaal een zin uit proberen te leggen aan een local. Je gooit de tekst gewoon in Translate, vertaalt hem naar de taal die je hebben wil en voíla! Nog handiger? Je kan Google Translate die lastige zin ook nog eens uit laten spreken. Hoef jij in ieder geval niet voorschut te staan omdat je dat ene woordje op een wel heel vreemde manier zegt.

Prijs: Gratis

Around Me

Moet je zo nodig plassen en heb je dus echt geen tijd meer om op zoek te gaan naar een toilet? Around Me is je beste vriend. Hij vertelt je binnen no-time waar je dat heilige toilet kan vinden door middel van GPS. En ja, het werkt ook bij het zoeken van een pinautomaat, een dokter, een parkeermogelijkheid en andere dingen. Wij worden er blij van.

Prijs: Gratis

Tripadvisor

Natuurlijk, onze allewetende redder in nood mag absoluut niet missen in dit rijtje. Want is dat hotel echt wel zo goed als dat ze beweren op de website? En is die luxe eettent net zo luxe als dat de prijzen doen lijken? Tik het in op de app van Tripadvisor en je weet het binnen een paar seconden dankzij de recensies van mensen die er al geweest zijn.

Prijs: Gratis

Wheater Pro

De app die alles weet omtrent, je raadt het al, het weer. Weten wanneer die plensbui over is? Snel kijken of het vandaag strandweer wordt? Alvast kijken hoeveel graden het wordt op die nieuwe bestemming? Pak Wheater Pro erbij en je weet het tot op het nauwkeurige af. Wij houden ervan! Sta je in ieder geval niet meer zo snel als een verzopen katje ergens op straat.

Prijs: €3.99

5 x de beste apps voor op reis