Andere

5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan!

Een deal van , 5. jul. 2015 10:00

Voor het weer hoef je voorlopig niet weg te gaan uit Nederland, maar voor exotisch witte stranden en wuivende palbomen is een vliegticket wel vereist. We hebben het niet over een simpel strandje aan de kust van Spanje of Griekenland (hoewel die ook heel mooi kunnen zijn) maar over de échte luxe. Koraalblauwe zee, grote riffen en spierwit strand. Dat is wat je vindt op deze 5 paradijselijke bestemmingen.

De Seychellen

Dat dit een waar paradijs is, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat de Seychellen uit ongeveer 115 eilanden bestaan? Ze liggen in de Indische Oceaan, en bijna de helft is beschermd. De temperatuur ligt hier rond de 30 graden, dus koud zul je het er in ieder geval niet hebben. Het bekendste eiland is Mahé, waar ook de hoofdstad Victoria ligt. De eilanden kennen in totaal ongeveer 80.000 inwoners. Daar zouden wiij ook wel willen wonen!

5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan! - 8

Koh Tao

Koh Tao is een klein eiland in de Golf van Thailand, en Tao betekent niet voor niets schildpad. Die zijn er namelijk genoeg te vinden! Dit stukje hemel op aarde staat vooral bekend als de perfecte plek om te duiken. Houd je niet zo van duiken? Dan kun je misschien beter naar een ander stukje paradijs gaan. Het eiland kent ongeveer zo'n 1400 inwoners, een stuk minder danDe Seychellen dus!

5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan! - 6

Mauritius

Een eiland dat absoluut niet mag missen in dit lijstje, het prachtige Mauritius. Je vindt er de prachtige zandstranden, het heldere water en die wuivende palmbomen. Maar Mauritius is ook de perfecte bestemming om door de jungle te baggeren. Het eiland heeft namelijk vele Nationale parken. Ook op deze plek kun je watersporten zoals duiken, surfen en snorkelen goed uitvoeren. Waar het eiland bovenal om bekend staat? Trouwen. Dat willen we allemaal wel! De vliegduur is ongeveer 11 uur en de zomermaanden zijn het meest geschikt om een bezoekje te brengen.

5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan! - 4

Bora Bora

Mauritius mag dan bekend staan als de perfecte trouwlocatie, Bora Bora is vooral populair voor een onvergetelijke huwelijksreis. En dat is ook niet gek, als je kijkt naar die prachtige huisjes op een koraalblauwe zee. Daar willen we allemaal wel een paar daagjes vertoeven. Wat zeg ik? Een heel jaar! Bora Bora ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika in. Samen met Tahiti is het het meest bekende eiland van Frans Polynesië. Het eiland telt ongeveer 4500 inwoners.


5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan! - 2

Malediven

Ook bij foto's van de Malediven heb je een teiltje nodig, kwijlen gegarandeerd. Je vindt het eiland in de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit 1190 (!) eilandjes waarvan de grootste maar 5km2 is. 90 eilandjes zijn geschikt voor toeristen, en uiteraard staat ook deze eilandengroep bekend als de perfecte huwelijksreis. Je zou er spontaan voor gaan trouwen.

5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan!


5 x paradijselijke bestemmingen waar jij absoluut naar toe moet gaan!