Andere

Een unlimited pass voor vluchten: vlieg een jaar lang onbeperkt door Azië!

Een deal van , 3. mrt. 2020 14:00

Ahoy Piraat!

De mogelijkheden om voor een klein bedrag per maand gebruik te maken van een service of product zijn onbegrensd. Denk maar aan streamingdiensten voor muziek; voor ongeveer een tientje per maand krijg je onbeperkt muziek zonder reclame. Of wat dacht je van films? Voor een klein bedrag kun je onbeperkt films en series bekijken tot je helemaal verslaafd raakt aan. Je hebt tegenwoordig meer van zulke abonnementen, waardoor bijvoorbeeld elke maand je onderbroeken op de deurmat vallen of je scheermesjes worden thuisgestuurd.

Het kan nog gekker! Wat dacht je van een abonnement op een vliegmaatschappij! Je kunt nu een unlimited abonnement nemen op Air Asia, waarmee je voor een jaar onbeperkt met deze vliegmaatschappij mag reizen. De pas is aan te schaffen tot en met 7 maart 2020 en is geldig tot en met 2 maart 2021! Dan komt de vraag; wat kost zoiets?

Een unlimited pass voor vluchten: vlieg een jaar lang onbeperkt door Azië! - 2

Laten we beginnen met een antwoord van: niet veel. Een unlimited pass voor alle vluchten van Air Asia heb je voor slechts 499rm (Maleisische Ringgit), wat op het moment van schrijven slechts €106,72 is. Ongelofelijk dat je een jaar lang onbeperkt reist met Air Asia voor minder dan een tientje per maand! De vluchtroutes gelden tussen vele Aziatische landen, zoals Japan, China, India en Maleisië, maar ook staat Australië in dit rijtje! Er gelden wel voorwaarden aan dit abonnement, die we voor je op een rijtje zetten:

  • Je moet een AirAsia BIG member worden, indien je dit nog niet bent. Hoe je lid kunt worden staat beschreven op de site van Air Asia.
  • De belastingen, zoals luchthavenbelasting zijn niet inclusief deze pas en zijn bijkomende kosten. Dit geldt ook voor extra kosten zoals ruimbagage, stoelreservering, etc.
  • Het is niet overdraagbaar en dus alleen geldig voor de unlimited pass holder.
  • De unlimited pass geldt alleen op de vluchten van Air Asia.
  • Deze unlimited pass is alleen te boeken tot en met 7 maart en geldig tot en met 2 maart 2021

Naar de aanbieding

Een unlimited pass voor vluchten: vlieg een jaar lang onbeperkt door Azië!

Dat deze aanbieding komt gedurende de Corona-uitbraak is geen toeval. Door de enorme terugloop op Aziatische vluchten probeert Air Asia het vertrouwen terug te winnen in vliegen in deze regio. Ze verzekeren dat de lucht in het vliegtuig gefilterd is en dat de vliegtuigen schoongemaakt worden volgens universele afspraken. Dan blijft het natuurlijk ook belangrijk om je handen te wassen. Ze raden wel aan dat indien er sprake is van ziekteverschijnselen, om niet te vliegen.

Een unlimited pass voor vluchten: vlieg een jaar lang onbeperkt door Azië!