Andere

Airbnb is niet alleen maar slapen: de 8 raarste Airbnb ervaringen die je op kunt doen!

Een deal van , 26. apr. 2020 14:00

Vroeger betekende vakantie vieren vaak een week relaxen met een boek bij het zwembad. Alhoewel dit nog steeds een populaire manier is om een beetje zon te krijgen, willen velen onder ons veel meer verkennen, ontdekken en de lokale cultuur ervaren. Met Airbnb kun je nu niet alleen bij locals overnachten, maar ook bijzondere ervaringen opdoen. Van rondleidingen tot (heel veel) bierbrouwerijen, er is voor ieder wat wils. Dit zijn onze favorieten!

Airbnb Ervaring 1. Tea and Taxidermy

Tea and Taxidermy, in het Nederlands 'Thee en Taxidermie', is waarschijnlijk de meest absurde ervaring op Airbnb. De Big Ben-sleuterhanger is verleden tijd, de souvenir van nu is een zelf opgezet dier uit Londen. Voor maar €78 per persoon leer je, onder het genot van een kopje thee en taart, een cavia opzetten. Gelukkig is alles in het leven een kwestie van smaak.

Airbnb Ervaring 2. Naaktschilderijen schilderen

In de tijden van naakt-selfies worden er te weinig schilderijen gemaakt. Ga dus zelf een keer een naaktportret schilderen! Voor €15 per persoon kun je in Barcelona 2,5 uur oefenen met een naakt model en een leraar.

Airbnb Ervaring 3. Latte art

Is je geheime droom altijd al geweest om bij Starbucks je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Dan hebben we het juiste evenement voor jou gevonden in San Francisco! Voor €70 per persoon kun je niet alleen 2 uur genieten van de duurste koffie van je leven, maar ook de kunst van Latte art leren.

Airbnb Ervaring 4. Lachen is gezond

Het leven is al serieus genoeg, dus af en toe wat humor is altijd goed. Pak je koffers en ga naar het Louvre in Parijs. Musea zijn, zoals je weet, niet altijd de grappigste plek op aarde, maar voor €72 per persoon brengt een historicus/comedian je op een unieke museumtour. Met deze tour is een grotere glimlach dan de Mona Lisa gegarandeerd.

Airbnb Ervaring 5. Fruit snijden

Ondanks dat je moeder waarschijnlijk altijd heeft gezegd dat je niet met eten moet spelen, is hier toch je kans: voor €41 per persoon kun je in Bangkok creatief zijn met mango's en papaya's. Met een beetje geluk lijkt het uiteindelijk op een abstracte bloem. Een kleine waarschuwing van onze kant: het gesneden fruit is geen souvenir voor de thuisblijvers.

Airbnb Ervaring 6. Ontdek je inner diva

Word jij ook altijd een diva als je honger hebt? Ligt de chocoladereep niet voor het grijpen? Geef dan je innerlijke diva wat ze nodig heeft! Voor €42 per persoon kun je je even helemaal laten gaan en samen met een ervaren Burlesque danseres het nachtleven van Los Angeles in duiken.

Airbnb Ervaring 7. Backyard Beekeeping

Ben jij ook zo gek op honing? Of wil je een hobby vinden die je buren irriteert? Waarom niet je eigen bijenkorf beginnen! Voor al €32 leer je in LA de basistechnieken van het imker-schap en krijg je nog heerlijke honing ook. Ontdek je innerlijke Winnie de Poeh!

Airbnb Ervaring 8: Fake it till you make it!

De meeste mensen slagen er niet in om echt goede sushi in hun eigen keuken te maken. Daarom hebben wij een perfecte ervaring gevonden voor degenen die te gefrustreerd zijn met het maken van echte sushi. In Tokio kun je namelijk voor €58 per persoon je eigen nep-sushi maken. Lekker genieten van het feit dat je sushi er eindelijk goed uitziet (hopelijk).

Airbnb is niet alleen maar slapen: de 8 raarste Airbnb ervaringen die je op kunt doen!

Wat was jouw favoriete ervaring of ben jij een nog vreemdere ervaring tegengekomen? Laat het ons weten!

Wil jij ook meteen je koffers pakken en naar een van deze bestemmingen gaan?!

Check onze deals

Airbnb is niet alleen maar slapen: de 8 raarste Airbnb ervaringen die je op kunt doen!