Andere

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk

Een deal van , 9. okt. 2020 18:57

Ahoy Piraat!

We hebben hier toch iets unieks gevonden voor je! Maar voor we alles over vertellen, vragen we één minuutje van je tijd! We zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Help ons deze prestigieuze titel te winnen en stem op ons!

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 12

STEM OP ONS

Okay, dus nu verder naar deze awesome overnachting. Kan je ook niet kiezen tussen een verblijf in een boomhut of leven in een chateau? Nou, waarom niet allebei!? De Defi Planet-boerderij in de buurt van Poitiers, Frankrijk, heeft een aantal van de meest unieke accommodaties waar je u tegen zegt. Het juweeltje van alle kastelen moet wel 'Castle in the Branches' zijn.

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 10

The Castle in the Branches biedt plaats aan maximaal 10 personen. Gelegen tussen de bomen, is het rustiek en genieten geblazen met 4 slaapkamers (2 tweepersoonskamers, een met 2 stapelbedden en een met 2 enkele bedden), een complete keuken met kookplaat, koelkast etc. en 2 badkamers. Het hele kasteel heeft stromend water en elektriciteit.

De prijs is inclusief toegang tot de zwembaden op het terrein, waarvan er één overdekt en verwarmd is, ideaal voor de koudere dagen! Er zijn ook een aantal andere verblijven waaruit u kunt kiezen, waaronder een 'konijnenhok', 'paddestoelhuis', 'slakkenhuis' en andere houten hutten en lodges.

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 8

Zin om de omgeving te verkennen? Poitiers is een prachtige, traditionele Franse stad met prachtige bakkerijen die traditioneel stokbrood en pasteitjes serveren. Dichtbij is het themapark Futuroscope, geweldig voor kinderen (jong en oud!).

Tegen meerprijs kan je een heerlijk ontbijtmandje krijgen, die je vooraf kunt bestellen. De prijzen zijn €5,90 per kind en €8,90 per volwassene. Het kasteel is te boeken vanaf €269, - per nacht met een aantal aanbiedingen voor meerdere overnachtingen. Klik hier voor tarieven.

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 6

Geen zin om met zo'n grote groep te gaan? Geen zorgen, je kunt altijd in een van de andere eigenzinnige woningen op het terrein verblijven.

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 4

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk - 2

Beleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in FrankrijkBeleef je sprookjesachtige dromen in dit BOOMKASTEEL in Frankrijk