Andere

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen!

Een deal van , 7. mei. 2019 11:00

Ahoy Piraat,

We hebben geweldig nieuws voor de jongere lichting! Ben je nu of tegen het eind van het jaar 18? Dan is dit je kans. Je kunt deel nemen aan DiscoverEU, een initiatief van de Europese Unie, en misschien gratis door heel Europa reizen.

Vorig jaar liep een gelijkwaardig project. Hierbij hebben bijna 180.000 jonge Europeanen hun geluk beproefd, waarvan er 30.000 geselecteerd werden en hun ticket verkregen (Pass Interrail). Een zeer verdienstelijke ratio dus!

Aarzel dus niet langer en ga aan de slag met DiscoverEU. De Commissie zal enkele duizenden tickets toewijzen aan gelukkige 18-jarigen waarmee ze tussen 1 augustus 2019 en 31 januari 2020 voor maximaal een maand lang gratis mogen reizen door de Europese Unie.

De vuistregel is dat de geselecteerde kandidaten per trein moeten reizen. Om alles in goede banen te leiden heeft het project ook alternatieve vervoerswijzen beschikbaar, zoals veerboten en touringcars. Hierbij houdt het uiteraard rekening met het milieu.

De vereisten voor deelname zijn vrij eenvoudig. Je mag een aanvraag indienen indien je op of tussen 2 juli 2000 en 1 juli 2001 geboren bent, een Europese nationaliteit hebben en alleen reizen of met maximaal 5 personen. Alle voorwaarden en voorschriften zijn hier beschikbaar.

De deadline voor aanmeldingen is 16 mei 2019. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. Hier kun je je aanmelden.

Wacht dus niet langer en grijp je kans om Europa te bekijken!

Voor alle overige informatie kun je hier terecht: http://www.youdiscover.eu/


Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen! - 10

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen! - 8

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen! - 6

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen! - 4

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen! - 2

Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen!Ben je 18 jaar? Dan kun je gratis door de hele EU reizen!