Ben jij een Game of Thrones fan? Dan moet jij deze Escape Room zeker spelen!

Een deal van , 12. jan. 2019 10:04

Ahoy Piraten,

Na het geweldige nieuws over Espace Rooms van Breaking Bad en Harry Potter hebben we weer een nieuw pareltje voor je gevonden! Je hebt misschien wel eens gehoord van een serie genaamd Game of Thrones?

Natuurlijk wel! En het goede nieuws is dat ook hier een Escape Room voor is gemaakt. Ze hebben niet de meest random plek uitgekozen, maar je vindt deze Escape Room in King's Landing (ook wel bekend onder de naam Dubrovnik).

Ben jij een Game of Thrones fan? Dan moet jij deze Escape Room zeker spelen! - 2

Bron foto: Dubrovnik Espace Room

Net als in alle andere Escape Rooms is het de bedoeling dat je een bepaalde missie voltooid aan de hand van het kraken van codes. In dit geval ben je onderdeel van King's Guard en ben je op zoek naar een verborgen wildfire om de troepen van de vijand te verslaan. The Independent noemt deze Espace Room de kers op de taart voor alle Game of Thrones fans.

De prijs voor deze Escape Room is 230 KN per persoon voor 2 personen (ongeveer €30) tot 185 KN per persoon voor 5 personen (ongeveer €25). Boekingen zijn verplicht vanwege de enorme populariteit van de Escape Room. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je hier je boeking doen.

Ben jij een Game of Thrones fan? Dan moet jij deze Escape Room zeker spelen!

Bron foto: Dubrovnik Escape Room

Boek dus snel je tripje naar Dubrovnik en laat zien dat jij een waardig Game of Thrones fan bent!

Alle deals naar Dubrovnik

Ben jij een Game of Thrones fan? Dan moet jij deze Escape Room zeker spelen!