Andere

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld!

Een deal van , 10. sep. 2017 19:08

Ahoy piraten,

Het bekende reistijdschrift Travel & Leisure kiest jaarlijks het beste hotel ter wereld. Dit jaar gaat de eer uit naar het 5*-hotel Nihiwatu! Dit hotel is gelegen op het eiland Sumba in Indonesië - ongeveer 400 km van Bali. Wat is er zo speciaal aan dit hotel?

Het hotel bestaat uit 28 luxe villa's die zijn omringd door de prachtige oceaan en jungle. Vanaf je villa heb je schitterende uitzichten over de oceaan en rotsformaties. Daarnaast heeft het resort een privéstrand van wel 2,5 km!

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 22

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 20

Een van de accommodaties waar je uit kunt kiezen is een boomhuis dat via een bamboebrug kan worden bereikt met daarin een magische infinity pool. Een van de andere opties is een een kamer villa met regendouche. Elke kamer heeft een eigen zwembad, panoramische ramen en decoraties en textielproducten die door de lokale eilandbewoners zijn gemaakt.

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 18

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 16

Er is een yogapaviljoen, een spa en zelfs een chocoladefabriek! Je kunt genieten van het heerlijke eten in een prachtig openlucht-restaurant en daarna helemaal zen worden in de privétuin.

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 14

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 12

Nihiwatu staat bekend om het nauwe contact met de lokale bevolking. De Stichting Hotel Sumba ondersteunt de bewoners en zet lokale projecten op - waaronder onderwijs en gezondheid. Het personeel van het hotel bestaat voor 90% uit lokale eilandbewoners en voor gasten zijn er georganiseerde excursies. Op deze manier kunnen gasten de cultuur van het eiland en lokale tradities leren.

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 10

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 8

Het is dan ook volgens ons niet verrassend dat dit hotel tot beste van de wereld is verkozen. Het heeft veel positieve beoordelingen ontvangen voor onder andere locatie, uitrusting, service, eten en algemene indruk.

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 6

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 4

(Bron: Nihi Hotels)

Verblijven in dit hotel is natuurlijk niet goedkoop. De goedkoopste villa's zijn vanaf €600 per nacht te boeken. Dus begin maar alvast met sparen!


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld! - 2

WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld!


WOW! Dit hotel is door Travel & Leisure uitgeroepen tot het beste hotel in de wereld!