Andere

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen!

Een deal van , 16. jul. 2019 19:00

Ahoy StonerPiraten,

Save your planet and get high - zo luidt het motto van een bijzonder hostel op Jamaica dat de paradijselijke stranden van al het afval wil bevrijden! Al jarenlang wordt de kustlijn vervuild met plastic afval dat overal ter wereld aanspoelt en vervolgens blijft liggen.

Afval verzamelen = gratis blowen: het Germaican Hostel op Jamaica heeft met deze ludieke actie wereldwijd iedereens aandacht getrokken. Wie een emmer vol afval op het strand verzamelt, krijgt in het hostel een gratis jointje als beloning!


Is dit ook helemaal jouw ding? Dan is dit hostel de perfect plek om jouw vakantie op Jamaica door te brengen! Het Germaican Hostel is super trendy ingericht met een gezellige gemeenschappelijke lounge, lekkere hangmatten en een weelderige tuin. Het is natuurlijk hartstikke gezellig om hier in een slaapzaal te slapen, maar je kan uiteraard ook een privé kamer boeken. Het hostel ligt in het tropische bos, op slechts 3 km van Port Antonio en op ongeveer 25 minuten lopen van het strand. Benieuwd naar dit hostel? Check het hier!

Naar hotels

De vluchten naar Jamaica zijn op dit moment niet zo gunstig geprijsd, maar je kan tussen november 2019 en februari 2020 vanaf €536 naar Montego Bay vliegen. De goedkoopste retourvluchten vertrekken vanaf Düsseldorf en check je hier! Vanaf Brussel of Amsterdam vertrekken kost je tussen de €543 en de €593 per persoon.

Naar vluchten-tool

Tot hoever deze actie ook legaal is kunnen wij niet zeggen. Sinds 2015 de consumptie van cannabis op Jamaica toegestaan, maar de verkoop blijft illegaal. Je mag officieel 2 "ounce" bij je hebben dat is ongeveer 56 gram, best veel dus!

Heb jij ook zin gekregen om dit paradijselijk eiland onveilig te gaan maken? Bekijk dan onze laatste aanbiedingen naar Jamaica:

Naar Jamaica deals


Impressie

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen! - 6

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen! - 4

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen! - 2

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen!

Blowen voor een beter milieu: afval verzamelen = jointjes verdienen!