Andere

Corendon annuleert alle vakanties tot en met 31 maart

Een deal van , 14. mrt. 2020 17:00

Ahoy Piraat!

Deze onzekere tijden brengen veel vervelende maatregelen met zich mee. Vele vakanties waar mensen zo op verheugd hebben, gaan niet door. Zojuist heeft Corendon aangekondigd dat ook alle vakanties die vertrekken tot en met 31 maart worden geannuleerd. Dit geldt niet indien je nu al op vakantie bent.

Wat als je een vakantie hebt gedurende deze periode?

Je vakantie wordt geannuleerd en je krijgt het bedrag al een tegoedbon die je voor de volgende vakantie van Corendon kunt gebruiken. De tegoedbon is het bedrag wat je voor je vakantie hebt betaald. Het betreft alle reizen die vanaf morgen (15 maart) tot en met 31 maart zullen plaatsvinden.

Wat als je een vakantie hebt na deze periode?

Je vakantie gaat voor alsnog gewoon door. Corendon biedt de mogelijkheid om tot 3 weken voor vertrek gratis je vakantie om te boeken. Heb je een strandvakantie in Spanje geboekt, maar ga je toch liever op ontdekkingsreis naar Bali? Geen probleem, met Corendon kan het!

Voor alle updates op kun je terecht op deze pagina van Corendon, waar alle veelgestelde vragen met betrekking tot deze periode wordt beantwoord.

Corendon annuleert alle vakanties tot en met 31 maart

Wat te doen met een tegoedbon?

Een mooie en goedkope vakantie uitzoeken natuurlijk! We blijven de goedkope deals van Corendon zoeken en een aantal vind je op deze pagina!Corendon annuleert alle vakanties tot en met 31 maart