Andere

CORONAVIRUS: zo pakken we het bij VakantiePiraten aan

Een deal van , 25. mrt. 2020 17:00

Ahoy lieve Piraten!

Je krijgt waarschijnlijk heel veel berichten over het coronavirus en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Toch willen we graag dit bericht over onze aanpak met jullie delen! Wij blijven thuis en willen jou vragen hetzelfde te doen, niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid en gezondheid van iedereen om je heen!

Het team van VakantiePiraten is zeer betrokken, geraakt en overvallen door de noodsituatie waarin ons land (en de rest van Europa) zich nu bevindt. Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hadden, hebben we onze aanpak aangepast op de situatie, omdat het nu gewoon echt geen goed idee is om last minutes te boeken. Toch willen we er voor jullie zijn! We zullen jullie op de hoogte houden van de situatie met betrekking tot toerisme, reizen en veiligheid en zorgen voor de nodige vermaak om het vele thuis zitten te verzachten.

Gezondheid en veiligheid zijn de twee belangrijkste onderwerpen van dit moment! Ons hele team staat voor jullie klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat we allemaal positief blijven. Hieronder vind je onze aanpak voor deze bizarre situatie vol quarantaine, lock downs en paniek:


  • Bij VakantiePiraten zijn we in de eerste plaats allemaal reizigers in hart en ziel, daarom begrijpen wij maar al te goed hoe verschrikkelijk, vreselijk en gewoon verdrietig het is om je vakantie af te zeggen, je vluchten om te boeken en thuis te blijven. Maar op dit moment zit er niets anders op dan accepteren dat het gewoonweg niet verstandig is om eropuit te gaan. We willen jullie dan ook allemaal adviseren om geen onnodige risico's te nemen en je vakantie nog even uit te stellen (het komt weer goed, echt waar!). Wij zijn ervan overtuigd dat deze noodsituatie maar tijdelijk is en dat we hopelijk heel snel weer terug kunnen naar de normale gang van zaken.
  • Alle deals die we vanaf nu publiceren zijn aanbiedingen met vertrek vanaf juni en nog veel later. We willen jullie natuurlijk niets verkopen als het niet door kan gaan of als het gevaarlijk is. We proberen de focussen op de zomervakantie, de herfstvakantie en alles wat daarna komt. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en passen de aanpak aan waar nodig.
  • We bieden steeds meer flexibele opties (met gratis omboeken) en aanbiedingen met gratis annulering, zodat je toch kan profiteren van onze lage prijzen, maar je geen zorgen hoeft te maken dat je straks je geld kwijt bent.
  • We zullen meer deals promoten voor vakanties, weekendjes weg en tripjes in eigen land voor iedereen die voorlopig liever niet met het vliegtuig weggaat. Ook is dit natuurlijk een goede manier om de Nederlandse economie te helpen; veel hotels, reisorganisaties en aanbieders hebben en krijgen het nog heel moeilijk de komende tijd.
  • We gaan ons uiterste best doen om al jullie vragen te beantwoorden. Hoewel we met veel verschillende partners werken die allemaal hun eigen voorwaarden hanteren, hebben we ons zoveel mogelijk verdiept in mogelijkheden, omboekmogelijkheden en annuleringsvoorwaarden.
  • Wij gaan niet bij de pakken neer zitten! We blijven elke dag het hele internet afstruinen om zo elke dag de beste reisdeals voor jou op een rijtje te zetten (maar dan iets verder in de toekomst). Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor reisinspiratie, goedkope aanbiedingen, vermakelijke artikelen en info over de huidige situatie.
  • We helpen je omgaan met de toenemende verveling! Thuiszitten voor langere tijd is voor niemand leuk, maar we kunnen het wel een stukje aangenamer maken met leuke tips! Bekijk hier bijvoorbeeld ons artikel over een virtuele rondreis!

NIEUW

  • Totdat het weer tijd is om ons full time op reisdeals te concentreren, zullen we ook andere aanbiedingen met jullie delen om jullie tijd in zelfisolatie makkelijker en aangenamer te maken. Zo proberen we je op alle mogelijke manieren te helpen! We bieden korting op verschillende streaming services, nemen we je mee voor virtuele museum bezoekjes met de werken van Frida Kahlo of Vincent van Gogh, geven we tips bij de aanschaf van sportmateriaal voor thuis en nog veel meer leuke dingen om de tijd door te komen.
  • Tot slot zul je de komende weken minder van ons horen. We hebben besloten om onze Piraten werkzaamheden te verminderen totdat alles voorbij is en we weer "vrij" op reis kunnen. Voor nu hebben wij tijdelijk het anker uitgegooid, zodra we weer met volle wind in de zeilen verder varen zul je van ons horen.

We hopen dat je met alle deals en artikelen op onze site elke dag een paar minuten kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur! Zodra het weer tijd is om grenzeloos te reizen dan staan wij klaar met onze last minute aanbiedingen! Wij kunnen niet wachten tot we weer verder kunnen met onze hoogste prioriteit: jullie helpen aan geweldige en onvergetelijke vakanties.


Pas goed op jezelf en blijf dromen!


Liefs,

Team VakantiePiraten

CORONAVIRUS: zo pakken we het bij VakantiePiraten aan

CORONAVIRUS: zo pakken we het bij VakantiePiraten aan