Andere

De 5 gouden tips voor de SUMMER BODY voor 2021

Een deal van , 9. okt. 2020 17:00

Ahoy Piraat!

Voordat we alles vertellen over hoe je straks met een strak lichaam op het strand kunt liggen, vragen we even je aandacht voor het volgende: we zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een minuutje om ons te helpen? We waarderen je hulp enorm!

De 5 gouden tips voor de SUMMER BODY voor 2021 - 2

STEM OP ONS

Tja, 2020 was niet het jaar om echt op vakantie te gaan. Dat scheelt weer, want die summer body kwam er ook dit jaar niet van. Dat moet in 2021 toch wel echt anders! Dus we hebben de magische tips op een rijtje gezet voor een goed lichaam zodat je volgend jaar zomer kunt stralen op de Costa Brava, de Turkse Rivièra of op een idyllisch eiland ergens op de wereld. Daarom onze 5 beste tips!

1. Begin nu!

Waarom wachten? Van uitstelgedrag is nog niemand beter geworden. Zorg ervoor dat je per direct begint en niet nog even een vette Calzone naar binnenstopt voordat je start. Het belangrijkste is dat je jezelf een doel stelt. Zorg dat je niet te snel wilt afvallen, want je hebt nog 255 dagen tot de zomer van 2021! Te snel afvallen is niet goed en 'goed afvallen' gaat in combinatie met goed gezond eten en vaak sporten.

2. Prop je dag vol met challenges

Verzin manieren om elke dag wat extra beweging te krijgen. Kies voor unieke challenges die bij verleidingen jou scherp houden! Noteer ze en zorg dat je jezelf er ook aan houdt. Hier worden wij wel fit van!

  • Elke keer dat je terugdenkt aan vakanties in 2019 moet je 5 keer de trap op- en aflopen
  • Elke keer dat je de behoefte voelt om een vlucht te boeken moet je 25 squats doen,
  • Elke keer dat je aan het browsen bent voor leuk hotel moet je 15 push-ups doen
  • Elke keer dat je wegdroomt bij mooie reisfoto’s van vrienden moet je 30 burpees doen
  • En ga zo maar door!

3. Sleur anderen mee in je gedrag!

Waarom alleen afzien? Er zijn vast wel meer vrienden of vriendinnen, familieleden of de hond die die extra kilootje kan afvallen. Je hoeft hier niet alleen in te staan en je sociale contacten zijn er om te steunen. Sleur ze mee in jouw summer body, want het is ook goed voor ze! Vraag een vriend om te squashen, of een keer mee te gaan naar de spotschool. Maak samen afspraken wanneer iemand niet gaat dat iemand een bedrag in de pot moet doen voor de volgende vakantie!

De 5 gouden tips voor de SUMMER BODY voor 2021

4. Registreer alles

Lekker eitje bij het ontbijt, toch nog een extra drankje in de avonduren... het tikt lekker aan en de calorieën proppen zich sneller in je mond dan je kunt voorstellen. Hou het simpelweg bij. Noteer het in een app en dan schrik je van hoeveel calorieën in sommige drankjes en etenswaren zitten. Je leert sommige dingen te weerstaan. Hier zijn talrijke apps voor te vinden, die vaak al veel werk voor je doen. Hierdoor leer je steeds bewuste etenskeuzes te maken die een stuk gezonder zijn.

Niet alleen eten is belangrijk om te registreren, maar ook af en toe je gewicht checken en zorg dat je op een gebalanceerde manier afvalt. Te snel afvallen creëert een jojo-effect waardoor die summer body in de zomer van 2022 al is verdwenen.

5. Slaap genoeg!

Daar houden we zeker van! Maar het belangrijkste is dat je goed en genoeg slaapt. Dus zorg dat het donker genoeg is om lekker te dutten, maar ook dat het niet te warm is. Wanneer het kouder is, verbrandt je lichaam meer calorieën. Wist je dat bij een gemiddelde slaapsessie van 8 uur je ongeveer 500 calorieën verbrandt? Ook is belangrijk om voldoende water te drinken in de avonduren, maar niet teveel dat je 20 keer moet plassen. Verder moet je tenminste twee uur voor het slapen gaan niks meer eten.

Als 6de stap zeggen we, boek je zomervakantie alvast! We hebben namelijk al regelmatig deals voor de zomervakantie van 2021, die dus voor een belachelijke prijs te boeken zijn. Succes!

Naar ons zomeraanbod

De 5 gouden tips voor de SUMMER BODY voor 2021