Andere

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring

Een deal van , 8. mei. 2019 14:00

Ahoy Piraten,

Dat London een geweldige stad is staat vast! Je kunt bijvoorbeeld de Big Ben, London Eye, Hyde Park, Buckingham Palace en Picadilly Circus bezoeken. Er is zo gigantisch veel te doen! Bijna te veel om op te noemen. Daarom helpen we je een handje! Na al dat geslenter in de stad wil je natuurlijk even bijkomen in een leuke bar. We hebben de leukste bars voor je op een rijtje gezet! Zie hieronder de 5 beste bars in London waar je een geweldige cocktail ervaring zult hebben.

Opmerking: vanwege copyrights zijn de foto's niet van de desbetreffende bar. Als je de links volgt of de bar Googled vind je de foto's!

1. The Cauldron

Deze Harry Potter-themed bar moet natuurlijk bovenaan je bucketlist. Je kunt hier je eigen cocktails brouwen, die losjes gebaseerd zijn op een lesje Toverdranken in de Harry Potter boeken. Tijdens de Cauldron Magical Cocktail Experience krijg je een masterclass van 1 uur en 45 minuten in cocktails maken. Je krijgt bij de entree een Harry Potter gewaad en een toverstaf waarna je mag kiezen welke 2 cocktails uit de catalogus je wilt maken. Tickets zijn £29.99 per magisch wezen.

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring - 8

2. The Hidden Spirit

Nog een geweldige bar voor op je bucketlist! Dit keer zijn we in de sferen van Pirates of the Caribbean. Deze bar, die aan boord van een schip in de Thames is, ontmoet je Captain Jack (Cassidy) met wie je samen jacht gaat maken op de $2 miljoen die ergens in de zee ligt begraven. Tijdens de spannende zoektocht geniet je natuurlijk van je cocktails (wat je komt uiteindelijk toch om te zuipen een cocktail te drinken). Kaartjes kosten £34.99 en zijn inclusief 3 cocktails.

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring - 6

3. Alcotraz

Dit is misschien wel de spannendste bar van deze lijst. Je wordt namelijk opgesloten in meest beruchte gevangenis ter wereld: Alcatraz. Je krijgt zo'n mooi oranje pak aan en het spel begint! Je wordt opgesloten in de gevangenis en het is jouw taak om Clyde Cassidy (niet geheel toevallig alweer een Cassidy. Hetzelfde bedrijf zit achter The Hidden Spirit) te helpen om cocktails te maken. Clyde heeft zelf al de sapjes geregeld en vraagt aan jou om de alcohol achter de rug van de Directeur om naar binnen te smokkelen. Kaartjes kosten £33.99 en zijn inclusief 4 cocktails.

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring - 4

4. Moonshine Saloon

Terug naar het Wilde Westen. De setting van deze bar speelt zich af in het begin van de 20e eeuw. Je zit in de Moonshine Saloon en wilt graag wat centjes verdienen. Je besluit je daarom aan te sluiten bij de smokkelbende van (ja, daar is hij weer) Clyde Cassidy. Je brengt je eigen alcohol mee. Het is echter oppassen voor de sheriff van het stadje waarom Moonshine Saloon ligt. Hij heeft namelijk te horen gekregen dat er illegaal alcohol geschonken wordt. Blijf dus uit de klauwen van de sheriff en misschien mag jij wel toe treden tot de gang van Cassidy. Tijdens je tijd in de Saloon kun je ook nog een gokje wagen met dobbelstenen of een kaartspel.

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring - 2

5. The Bletchley

Deze cocktail-bar is een soort van Espace Room meets WW2. Je bevindt je namelijk in de tijd van de Tweede Wereldoorlog en dient de Enigma te kraken! De media hebben lovende reacties over deze bar. CNN zegt bijvoorbeeld "De Bar van de toekomst", terwijl Forbes het heeft over dat de bar de code van een geweldige cocktail ervaring gekraakt heeft. Voor £34.99 krijg je een welkomstdrankje + 2 cryptische missies waarna je een cocktail krijgt en 1 uur en 45 minuten in de cocktail bunker).

De beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaringDe beste bars in London voor een onvergetelijke cocktail ervaring