Andere

De Beste Hotels #6: Drijvende Privé Accommodatie met onderwaterkamer

Een deal van , 22. mrt. 2020 15:00

Ahoy Piraten,

In tijden van Corona heb je twee keuzes. Of we gaan thuis zitten te mokken dat we niet op vakantie kunnen. Of we proberen het beste eruit te halen en beginnen alvast met wat inspiratie te komen voor als het allemaal voorbij is. Wij kiezen liever voor de laatste optie!

Hotels komen er in alle soorten en formaten. Je hebt hostels waar je met 20 man op een kamer slaapt en gezamenlijk een douche deelt en je hebt hotels waar zelf de rijkste personen op aarde nog van gaan blozen. In de serie De Beste Hotels laten we je de beste hotels van over de hele wereld zien. Van slapen onder het Noorderlicht tot slapen in een onderwaterkamer. Alles komt aan bod!

In deze aflevering bespreken we een drijvende hotelkamer. Deze kamer behoort tot het luxieuze The Manta Resort in Tanzania en ligt op 250 meter van de kust. Natuurlijk hoef je niet het hele eind te zwemmen met je koffertje, maar wordt je netjes in de boot naar je kamer gebracht. Tijdens je verblijf in je drijvende hotelkamer wordt je dus door helemaal niemand gestoord!

De Beste Hotels #6: Drijvende Privé Accommodatie met onderwaterkamer - 4

Foto credits: The Manta Resort

Dat klinkt allemaal heel lekker! Maar het mooiste moeten we nog vertellen! Deze hotelkamer bestaat eigenlijk uit 3 delen. Het basis gedeelte bestaat uit een lekkere lounge en de badkamer. Met een trapje kom je op het dak waar je heerlijk kunt zonnebaden en naar de sterren kijken s'nachts. Ver weg van andere lichtinvloeden kun jij hier naar de mooiste sterrenhemel in je leven kijken. Maar waar slaap je dan? Juist! Een verdieping lager! Onder het water dus. Met een trapje omlaag daal je onder het waterniveau en tevens je slaapkamer. Vanuit je bedje kun je mooi naar de vissen kijken. Wedden dat je nooit meer uit bed wilt komen?

Voor weg te drijven hoef je niet bang te zijn! Je hotelkamer ligt namelijk verankerd aan de bodem van de zee. Durf jij dit avontuur wel aan? Maak dan hier je boeking!

De Beste Hotels #6: Drijvende Privé Accommodatie met onderwaterkamer - 2

Foto credits: The Manta Resort

De Beste Hotels #6: Drijvende Privé Accommodatie met onderwaterkamer

Foto credits: The Manta Resort

De Beste Hotels #6: Drijvende Privé Accommodatie met onderwaterkamer