Andere

De keukenhof opent - virtueel

Een deal van , 26. mrt. 2020 18:00

Ahoy Piraat!

Elk jaar stromen honderdduizenden Nederlanders en toeristen naar het prachtige Keukenhof in Lisse waar je velden ziet vol met kleuren van fantastische bloemen. Door een bezoekje aan de Keukenhof weet je, de lente is er weer en we kunnen weer genieten van zon, frisse lucht en laten die barre winter achter ons. Wat worden wij hier vrolijk van!

De keukenhof opent - virtueel

Dit jaar is het anders. Helaas heeft de crisis ook de Keukenhof niet bespaard. Door de crisis is het niet mogelijk om de Keukenhof te bezoeken, wat ontzettend jammer is! Ze hebben maanden geleden al voorbereidingen getroffen en ze waren klaar om open te gaan. De Keukenhof bloeit en haar schoonheid laten ze niet helemaal achter gesloten deuren! Ze hebben besloten de Keukenhof te openen voor publiek, maar dan virtueel!

Als jij niet naar de Keukenhof kunt, dan komen ze gewoon naar jouw huiskamer. De komende weken publiceren ze regelmatig leuke filmpjes - en vergeet vooral niet de HD modus aan te zetten!

Check het vooral, want maandenlang hebben de werknemers dag in en dag uit gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Geniet daarom van de opfleurende video's en ze beloven het volgend jaar nog mooier te maken!

De keukenhof opent - virtueel