Andere

De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent!

Een deal van , 2. jul. 2019 20:00

Ahoy Piraten!

Het is waarschijnlijk hoog tijd om je batterij weer helemaal op te laden. En waar kan dat nou beter dan op één van deze onderstaande droomplekken? Hieronder hebben we verschillende nama-stays voor je op een rijtje gezet, waar je volledig kunt detoxen, mediteren en yogaën. Neem een momentje voor jezelf en kom weer helemaal zen terug!

1. Vedena Lagoon Resort & Spa, Hue, Vietnam

Mediteren en yogaën met een prachtig uitzicht wordt het zeker, in het Vedena Lagoon Resort & Spa in Vietnam. De yogalessen vinden plaats op een open terras boven het water. Wil je liever iets actiever bezig zijn? Dan kan je hier bijvoorbeeld ook Tai Chi proberen en een verbinding tussen jezelf en het universum bevorderen. Verder heb je ook chakra-klassen die focussen op het bevorderen van je energiecentra. De yoga lessen duren doorgaans 60 minuten en een chakra-behandeling duurt 30 minuten. Je verblijft daarnaast in een ruime villa of bungalow met een authentieke stijl. Heb je nog meer nodig om te kunnen ontspannen, dan kun je in de spa tot rust komen met een heerlijke massage.

De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent! - 6

Vedena Lagoon Resort & Spa, Hue, Vietnam.

2. SwaSwara Wellness Retreat, Gokarna, India

Voor de ultieme detox-ervaring moet je toch wel een bezoekje aan het land van de yogafilosofie brengen: India. Hier is yoga oorspronkelijk ontstaan met als doel de volledige onafhankelijkheid en individuele vrijheid van de ziel te krijgen. Tijdens een verblijf in het SwaSwara Wellness Retreat vind je niet alleen spiritualiteit, maar ook adembenemende landschappen. Luister naar de vogels en wordt wakker met een uitzicht op de zee en het strand. Dit resort is ontworpen om een holistische ervaring aan de gast mee te geven, zo vind je hier tevens een spa, zwembad en restaurant. Wist je ook dat je tot rust kan komen door creatieve expressie? Bij SwaSwara kan je door verschillende kunstpraktijken op zelfontdekking gaan. Oh, en ook niet helemaal mis: je verblijft in SwaSwara in een villa van 107m2.

De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent! - 4

SwaSwara Wellness Retreat, Gokarna, India.

3. Itha108, Ithaca, Griekenland

Op het rustige Griekse eiland Ithaca vind je het Itha108 Yoga Retreat & Creative Resort. Deze villa biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn van het Griekse eiland Kefalonia en beschikt over verschillende luxe kamers en yurta's (Mongoolse tenten). Bij Itha108 worden het hele jaar door retraites georganiseerd met yogalessen (in de buitenlucht), mindfulness en gezonde maaltijden. Ook niet mis: er zijn verschillende afgelegen strandjes op slechts een paar minuten van deze villa. Word dus helemaal zen tijdens een prachtige zonvakantie in Griekenland!

De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent! - 2

Itha108, Ithaca, Griekenland.


4. Landhuis Kalindi Lanzarote

Wil je dicht bij huis (en met een kleiner budget) detoxen? Dan is misschien Landhuis Kalindi Lanzarote wel het juiste adres voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt dit verblijf op het zonnige eiland Lanzarote in Spanje. Het landhuis biedt niet alles gratis yoga aan, ook kan je meditatieve wandelroutes volgen en massages boeken. Verblijven doe je in een kamer geïnspireerd op de 5 elements. Je beschikt over een gedeelde keuken, terras, hangmat en meer. Het strand van Famara en het Timanfaya Park vind je op slechts 15 minuten rijden.

De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent!

Landhuis Kalindi Lanzarote, Lanzarote, Spanje.
De mooiste resorts om te detoxen totdat je zen bent!