Andere

De perfecte baan: Chief Flamingo Officer op de Bahama's!

Een deal van , 26. feb. 2018 10:04

Het is weer maandag - de ergste dag van de week. De wekker schudt je bruut wakker, je sleept je uit je bed en het is weer tijd voor een nieuwe week. Bleh! Gelukkig kan het beter... je kunt namelijk nu solliciteren om Chief Flamingo Officer te worden op de Bahama's! Maandag is je slechtste dag van de week? De wekker is je vriend niet? Tijd om te werken in optimistische kleuren! Word ... een bewaker van flamingo's op de Bahama's!

De perfecte baan: Chief Flamingo Officer op de Bahama's! - 4

Het luxe hotel Baha Mar op de Bahama's zoekt een kandidaat voor de positie van een flamingo-houder. De Chief Flamingo Officer zorgt voor flamingo's (voeding, passende levensomstandigheden, medische zorg, enz.) en zorgt voor een uitzonderlijke ervaring voor hotelgasten.

De perfecte baan: Chief Flamingo Officer op de Bahama's! - 2

De lijst met eisen is vrij groot, maar zeker haalbaar. Kandidaten moeten onder andere een diploma in zoölogie of een soortgelijk veld bezitten, minimaal 5 jaar ervaring hebben in het werken met exotische vogels en een goede kennis van biologie en flamingo-gedrag uit de mouw kunnen schudden.

De perfecte baan: Chief Flamingo Officer op de Bahama's!

Je kunt tot eind februari solliciteren, dus schiet op! De Chief Flamingo Officer wordt in het voorjaar geselecteerd. Het is bekend dat hij of zij in een luxe resort zal wonen, dat ook in de lente zal worden geopend. De functieomschrijving kun je hier te vinden.

Deals naar de Bahama's! Deals naar de Caraïben!

Op naar de zon! Zoek vluchten!

De perfecte baan: Chief Flamingo Officer op de Bahama's!